UPS ve akım korumalı priz ile elektrik gidip gelmesinden veya aşırı voltajdan koruyabilir miyiz? Başka ne tür arızalar çıkarabilir ki PSU?Dostum güç kaynağı kaliteli değil haterlıkla alakası yok bir şey dediğimiz için oturup savunmanı saçma buluyoruz sürekli yok iki kere elektrik kesildi edip edip duruyorsun abicim güç kaynağı kalitesiz bu kadar basit ben şahsen vs serisini fln bile önermiyorum alınacaksa minimum o alınmalı diye düşünüyorum güç kaynağında bütçeden kısılmaz çünkü genel kuraldır sonra 5000 tln çöp olur pişman olursun 10 FPS az al kaliteli güç kaynağı al
Peki senin PSU tavsiyen nedir?Aynen sen çin malı devam et bakalım nereye kadar edebileceksin
Şöyle düşün PSU patladı tüm PC gg oldu kaldır at çöpe sonra ne yapacan oturup ağlamıcanmı keşke 3 kuruş daha fazla verip iyisinden alaydım da çin malı almasaydım demiyecekmisin şunu unutma DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH
dostum bende pek bilemiyorum açıkcası okuduklarım doğrultusunda önermeme kararı aldım hiçbirimiz elektronik mühendisi değiliz ne de olsa konu aç sor istersenUPS ve akım korumalı priz ile elektrik gidip gelmesinden veya aşırı voltajdan koruyabilir miyiz? Başka ne tür arızalar çıkarabilir ki PSU?
Ne zamandır kullanıyorsun sistemi? Kasanın önünde tozluk var mı? Eğer yoksa kasa içine çok toz giriyor mu?daha fazla tartışmak istemiyorum dostum karşımda 3 tane hater var sizinle başa çıkmak mümkün değil game garaj kim ne derse desin şuan en uygun site alanı da çok seveni de bayağı var ben adamın bütçesine göre öneri yapıyorum siz gelip 200 300 daha koy PSU yu kaliteli al diyorsunuz zaten güvenilir PSU su adamın da bütçesi yok demekki koyamıyor üstüne para kolay kazanılmıyor siz verecekseniz 200 300 TL koysun alsın fspiyi forumlar...
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum kusura bakmada istediğin şeyi de sizinle de daha fazla tartışmak istemiyorum kime ne öneriyorsanız önerin ben yine bu şekil öneri yapacağım siz o şekil yapın iyi forumlar.
PSU tavsiyesi derken marka değil de model istemiştim aslında bu attığım sistem içinCooler Master
FSP
Silverstone
Corsair
Daha 1 ton iyi PSU markaları var ve hepsi çinde üretiliyor ama bu markaların kullandığı malzemeyle aynı kalitede değil millet anlamak istemiyor