Neler Yeni

Aquarius 5AN Kapanmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk Üstün
Arkadaşlar Windows'tan bilgisayarı kapat diyorum monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor. 5 dakika sonra kasa kendiliğinden kapandı Gamegaraj canlı desteğe yazdım işletim sistemini yeni kurduysanız güncelleme alıyordur dedi. Bu arada bu her zaman olmuyor az önce yine denedim sorunsuz bir şekilde kapandı.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaşlar Windows'tan bilgisayarı kapat diyorum monitör kapanıyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor. 5 dakika sonra kasa kendiliğinden kapandı Gamegaraj canlı desteğe yazdım işletim sistemini yeni kurduysanız güncelleme alıyordur dedi. Bu arada bu her zaman olmuyor az önce yine denedim sorunsuz bir şekilde kapandı.
PSU ÇÖP ÇİN MALI ÇİN MALI (!) diyenler gelmeden :D
dostum şuanlık bir tekrar açıp kapatmayı dene bakalım bir sorunu varmı?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Güncelleme aldığını gördün mü? Onun dışında bir daha açıp kapar mısın?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
PSU ÇÖP ÇİN MALI ÇİN MALI (!) diyenler gelmeden :D
dostum şuanlık bir tekrar açıp kapatmayı dene bakalım bir sorunu varmı?
Dostum yeter artık gerçekten komik değil kötü olduğunu kabullenmek yerine hala boş yapıyorsun, bu arada problem güç kaynağı temelli değil. ( Ortada bir problem olduğunu da sanmıyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk Üstün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anda tekrar denedim bir sorun çıkmadı kasa kapandı.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dostum yeter artık gerçekten komik değil kötü olduğunu kabullenmek yerine hala boş yapıyorsun, bu arada problem güç kaynağı temelli değil. ( Ortada bir problem olduğunu da sanmıyorum)
Evet 1. si geldi ben kaçıyorum dostum psu çin malı he bu arada ekran kartını satıp titanium bi psu al :D iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda tekrar denedim bir sorun çıkmadı kasa kapandı.
Tamamdır ozaman sorun yok merak etme 2 3 gün dene sorun çıkarmazsa sorun yoktur.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Evet 1. si geldi ben kaçıyorum dostum PSU çin malı he bu arada ekran kartını satıp titanium bi PSU al :D iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır ozaman sorun yok merak etme 2 3 gün dene sorun çıkarmazsa sorun yoktur.
Dostum kusura bakma ama aptalca konuşuyorsun hiç kimse sana gidip 1000 tl güç kaynağı al demedi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
güç kaynağından olmadığını düşünüyorum elimde bir sistem var ondada kapanmıyordu yeni bir ssd aldım sorun düzelmişti ssd testleri yapıp paylaşırsanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk Üstün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güç kaynağından olmadığını düşünüyorum elimde bir sistem var ondada kapanmıyordu yeni bir SSD aldım sorun düzelmişti SSD testleri yapıp paylaşırsanız sevinirim
Bende ssd den kaynaklandığını düşünüyorum birde sistemi açtığımda Windows bi 30 saniye falan kasıyor sonra düzeliyor

Top Bottom