Neler Yeni

6000 TL - Monitör dahil sistem alacağım, bu kasa uygun mudur?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
kusura bakma ama artık çekememezliği bırakın sorunu olmayan bir PSU işte millete bütçem yok diyen adama bile şundan kıs şundan kıs şundan kıs git fsp al deme kardeşim hiçbirşeyden kısmasına gerek yok PSU güvenilir sen alırsın almazsın umrumda olmaz ama alacakları da engelleme sorunsuz çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

allahım yarabbim vallaha çıldıracağım bana fanboy diyip ölümüne kötülemek ne oluyor PSU yu hayatında 1 kere bile görüp denemediğine yemin edebilirim kullanıyorum arkadaş dur konu açacağım bıktım ya
dostum ölümüne fln kötülemiyorum git bak parçalarına ve kalitesine şöyle bir analoji yapıyım anla artık sen bana diyorsunki bak şu fare nasıl bende diyorumki içerisindeki sensör kötü switchler kötü alınmaz diyorum sonra sen tutup hiç kullandın mı ? Nereden biliyorsun ediyorsun aptalca cevaplar veriyorsun yapma

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Sen anlamıyorsun galiba bak iyi oku evdeki elektronik eşyalar çin malı olabilir doğru ama aynı kalitede değil

ben insanlara 3 kuruş daha fazla verin iyisini alın diyorum ilerde pişman olursunuz
ilerde konuşuruz ozaman memnun olup olmadığımı hala emin ol sana atacağım mesaj :) adamın bütçesini zorlayıp almasına felan hiç gerek yok kaldıki şöyle diyim game garajdaki sistem başka yerlerde 200 300 lira daha pahalı bazen daha da artan fiyatlar görüyorum psu yu fsp thermaltek corsair alacağım diye 200 300 lira aynı sisteme kusura bakmada enayiysen verirsin psu güvenilir diyorum kullanan bir kişiden nasıl daha iyi bilebilirsin?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
Hah ağzından bal damlıyo ya arkadaş adam anlamıyor kendinde bişey olmadı diye herkeste olmicak sanıyor 2-3 sene sonra o psu bir patlasa tüm pc gg olabilir bende insanlara iyisinden alın demeye çalışıyorum adam bozuk plak gibi 2 kere elektrik gitti bişey olmadı diyor ya

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
ilerde konuşuruz ozaman memnun olup olmadığımı hala emin ol sana atacağım mesaj :) adamın bütçesini zorlayıp almasına felan hiç gerek yok kaldıki şöyle diyim game garajdaki sistem başka yerlerde 200 300 lira daha pahalı bazen daha da artan fiyatlar görüyorum PSU yu fsp thermaltek Corsair alacağım diye 200 300 lira aynı sisteme kusura bakmada enayiysen verirsin PSU güvenilir diyorum kullanan bir kişiden nasıl daha iyi bilebilirsin?
Bi tabloyu atsana merakımdan soruyorum.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
dostum ölümüne fln kötülemiyorum git bak parçalarına ve kalitesine şöyle bir analoji yapıyım anla artık sen bana diyorsunki bak şu fare nasıl bende diyorumki içerisindeki sensör kötü switchler kötü alınmaz diyorum sonra sen tutup hiç kullandın mı ? Nereden biliyorsun ediyorsun aptalca cevaplar veriyorsun yapma
daha fazla tartışmak istemiyorum dostum karşımda 3 tane hater var sizinle başa çıkmak mümkün değil game garaj kim ne derse desin şuan en uygun site alanı da çok seveni de bayağı var ben adamın bütçesine göre öneri yapıyorum siz gelip 200 300 daha koy psu yu kaliteli al diyorsunuz zaten güvenilir psu su adamın da bütçesi yok demekki koyamıyor üstüne para kolay kazanılmıyor siz verecekseniz 200 300 tl koysun alsın fsp :) iyi forumlar...

Bi tabloyu atsana merakımdan soruyorum.
dostum kusura bakmada istediğin şeyi de sizinle de daha fazla tartışmak istemiyorum kime ne öneriyorsanız önerin ben yine bu şekil öneri yapacağım siz o şekil yapın iyi forumlar.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
daha fazla tartışmak istemiyorum dostum karşımda 3 tane hater var sizinle başa çıkmak mümkün değil game garaj kim ne derse desin şuan en uygun site alanı da çok seveni de bayağı var ben adamın bütçesine göre öneri yapıyorum siz gelip 200 300 daha koy PSU yu kaliteli al diyorsunuz zaten güvenilir PSU su adamın da bütçesi yok demekki koyamıyor üstüne para kolay kazanılmıyor siz verecekseniz 200 300 TL koysun alsın fsp :) iyi forumlar...
Dostum güç kaynağı kaliteli değil haterlıkla alakası yok bir şey dediğimiz için oturup savunmanı saçma buluyoruz sürekli yok iki kere elektrik kesildi edip edip duruyorsun abicim güç kaynağı kalitesiz bu kadar basit ben şahsen vs serisini fln bile önermiyorum alınacaksa minimum o alınmalı diye düşünüyorum güç kaynağında bütçeden kısılmaz çünkü genel kuraldır sonra 5000 tln çöp olur pişman olursun 10 FPS az al kaliteli güç kaynağı al

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dostum güç kaynağı kaliteli değil haterlıkla alakası yok bir şey dediğimiz için oturup savunmanı saçma buluyoruz sürekli yok iki kere elektrik kesildi edip edip duruyorsun abicim güç kaynağı kalitesiz bu kadar basit ben şahsen vs serisini fln bile önermiyorum alınacaksa minimum o alınmalı diye düşünüyorum güç kaynağında bütçeden kısılmaz çünkü genel kuraldır sonra 5000 tln çöp olur pişman olursun 10 FPS az al kaliteli güç kaynağı al
ben oyuncuyum 10 deil bazen 5 fps in bile önemi var sana şöyle diyim konuyu kapatalım fsp de değil bayağı kaliteli bir psu aldım bütçeme daha da koyamıyorum ekran kartınıda 1660S deilde 1650S aldım diyelim aralarında 15 fps civarı bir fark var ben gta 5 i 60fps ultra oynamak istiyorum örnek veriyorum bu arada e 1650S ultra da 45 alırken 1660S 60 65 alacak akıcılık da bizzat denedim görülür hissedilir fark var atıyorum csgo oynayacağım ki onda fps daha da önemli işlemciyi ryzen 5 3600 almak yerine gittim psu yu kaliteli aldm 1600 af aldım aradaki farkı csgo da biliyormusunuz ne kadar? yani kısaca ben bu sistemi almadan bayağı araştırma yaptım emin ol birkere alıyorum sistemi verdiğim paraya en iyi performansı veren pc almak istiyordum herkes gibi bende biliyordum İncehesap itopya gibi sitelerden fsp dir corsair dir almayı aradaki fark 250 300 tl yi bile aşabiliyor ben şahsen psuma güveniyorum araştırmalarıma göre de sıkıntı çıkarmaz şöyle diyim frisby rampage psu ları bile yıllardır kullanan var bu biraz da şans işidir kiminin elinde fsp nin 80 gold psu su bile patlar kimide rampage frisbyi sorunsuz bir şekilde yıllar kullanır bu psu yu bana zaman gösterecek ben 2 kere elektrik gitti geldi sorunsuz diyorum neden diyorum bazı psu lar var 1 elektrik gitmesinde sistemi yakar oturur mangal yersin iyi forumlar

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
ben oyuncuyum 10 deil bazen 5 fps in bile önemi var sana şöyle diyim konuyu kapatalım fsp de değil bayağı kaliteli bir PSU aldım bütçeme daha da koyamıyorum ekran kartınıda 1660S deilde 1650S aldım diyelim aralarında 15 fps civarı bir fark var ben gta 5 i 60fps ultra oynamak istiyorum örnek veriyorum bu arada e 1650S ultra da 45 alırken 1660S 60 65 alacak akıcılık da bizzat denedim görülür hissedilir fark var atıyorum csgo oynayacağım ki onda fps daha da önemli işlemciyi ryzen 5 3600 almak yerine gittim PSU yu kaliteli aldm 1600 af aldım aradaki farkı csgo da biliyormusunuz ne kadar? yani kısaca ben bu sistemi almadan bayağı araştırma yaptım emin ol birkere alıyorum sistemi verdiğim paraya en iyi performansı veren PC almak istiyordum herkes gibi bende biliyordum İncehesap itopya gibi sitelerden fsp dir Corsair dir almayı aradaki fark 250 300 TL yi bile aşabiliyor ben şahsen psuma güveniyorum araştırmalarıma göre de sıkıntı çıkarmaz şöyle diyim frisby rampage PSU ları bile yıllardır kullanan var bu biraz da şans işidir kiminin elinde fsp nin 80 gold PSU su bile patlar kimide rampage frisbyi sorunsuz bir şekilde yıllar kullanır bu PSU yu bana zaman gösterecek ben 2 kere elektrik gitti geldi sorunsuz diyorum neden diyorum bazı PSU lar var 1 elektrik gitmesinde sistemi yakar oturur mangal yersin iyi forumlar
tamam dostum sonuç olarak kalitesiz bende oyuncuyum iki ayar kısmak beni üzmüyor seni bilemem

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Sende bir sistem aldın diye yere göğe sığdıramıyorsun o PSU ÇİİİİİİİİİİİİN MALI daha kaç kere söyliyim hayal dünyandan çık artık
Corsair ve Cooler Master PSU'ları da Çin malı. PSU haricinde MSI 1660S de Çin malı neden bu kadar karşısınız? Bunun bir nedeni olmalı çünkü :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
tamam dostum sonuç olarak kalitesiz bende oyuncuyum iki ayar kısmak beni üzmüyor seni bilemem
demekki yıllarca yüksek ayarda fln oynadın ben en düşükte üstüne low graphics patch ler kurarak oynadım bu yüzden şuan güçlü bir sistem aldıysam ultra ayarlar benimde hakkım neden böyle yapmak varken kalitesiz sandığın psu yu almayıp doğru düzgün bir şey alıp ayar kısayım

Corsair ve Cooler Master PSU'ları da Çin malı. PSU haricinde MSI 1660S de Çin malı neden bu kadar karşısınız? Bunun bir nedeni olmalı çünkü :D
bırak dostum anlamaz o arkadaş elindeki her şey çin malı adam hala heryere psu çin malı yazıyor :LOL:

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
demekki yıllarca yüksek ayarda fln oynadın ben en düşükte üstüne low graphics patch ler kurarak oynadım bu yüzden şuan güçlü bir sistem aldıysam ultra ayarlar benimde hakkım neden böyle yapmak varken kalitesiz sandığın PSU yu almayıp doğru düzgün bir şey alıp ayar kısayım
Dostum ortada "sanma" diye bir durum yok özelliklerine bakarak konuşuyorum ki zaten Intel HD 4600 var elimde ne en yüksek ayarı hayatımda 1080p oyun oynamadım ben ama yinede almayı düşündüğüm sistemde güç kaynağından kısmak yerine diğer parçalardan kısıyorum yakında da alacağım zaten

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dostum ortada "sanma" diye bir durum yok özelliklerine bakarak konuşuyorum ki zaten Intel HD 4600 var elimde ne en yüksek ayarı hayatımda 1080p oyun oynamadım ben ama yinede almayı düşündüğüm sistemde güç kaynağından kısmak yerine diğer parçalardan kısıyorum yakında da alacağım zaten
kim ne alıyorsa alsın umrumda değil sistemimden memnunum iyi forumlar.

Top Bottom