Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Konulara ''Güzel Konu, Yararlı Konu'' Yazan Arkadaşlar Hakkında

Öyle düşünenler kadar konu sahibine moral vermek ve konunun daha çok görülmesini sağlamak için mesaj atanlar da oluyor. Ancak bu iki tarafı birbirinden ayırt edemiyoruz maalesef. İsteyen istediği kadar mesaj kassın, ne önemi var :)
  2. Emir Aydın

Bannerlord da kim?
  3. Emir Aydın

Herkesin düşüncesi farklı oluyor. Tabi ki beğeni almak iyi oluyor ancak bizzat üyenin kendisinden "Güzel konu" mesajını almak insanı daha çok sevindiriyor. Gördüğüm kadarıyla konudaki bir çok kişi de benim gibi düşünmekte, güzel mesaj almayı istiyorlar. Esasında beğeni almak konu sahibinin daha...
  4. Emir Aydın

Aslında bahsettiğin "Güzel konu, Yararlı konu" ifadeleri neredeyse her zaman rehber veya inceleme konularında kullanılıyor. Bu tür konular da ne kadar çok gözükürse o kadar iyidir, daha fazla kişi bilgilenir. Yani insanların o konuya "Güzel konu, Yararlı konu" yazması konuda bir kargaşaya sebep...
  5. Emir Aydın

Diğer kelimelerde ne fark var, ben pek fark göremedim.
  6. Emir Aydın

BUNUN NERESİ YANLIŞ BİLGİLENDİRME!!

Ucuz Tedarik güvenilir bir yer mi? Adını ilk defa duyuyorum da.
  7. Emir Aydın

Konuyu kendisi açmış. Başka bir üye açsaydı üzerine çok gidilmiş olurdu ama burada bir açıklama bekliyor, herkes de gereken açıklamayı yapıyor :)
  8. Emir Aydın

60 TL https://www.hepsiburada.com/high-power-750w-80-bronze-56a-12v-power-supply-hpg-750br-h12s-p-BD303945?magaza=Teknobiyotik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.28.9...
  9. Emir Aydın

Dediğim gibi daha fazla güç vermesi daha iyi olduğu anlamına gelmiyor. Sanırım konuda geçen Zalman 650W güç kaynağı aşağıdaki oluyor...
  10. Emir Aydın

10400F alıp ramlerini 2666 MHz olarak kullanmak istememiş olabilir. Ram hakkındaki hatanı zaten kabul etmişsin. Daha az güç veriyor diye o güç kaynağı kötü değildir, aynı şekilde daha fazla güç veriyor diye o güç kaynağına iyi diyemeyiz. Bence moderatörler gayet yerinde bir uyarı vermiş.
  11. Emir Aydın

Neden buralar çoluk çocuk kaynıyor?

Bilgi ve yaşın birbiriyle alakası yok. Saçma sapan şeyler söyleyen 30 yaşında adam da var düzgün bilgiler veren 12 yaşındaki çocuk da var.
  12. Emir Aydın

Forum gittikçe daha kötüye gidiyor.

Gözlemlediğim kadarıyla forum ilk açıldığından beri sürekli bu tür "Forum çok kötüye gidiyor" tarzı konular açılıyor. Bence bu tür konular azalsa forum daha da iyi olur. Bence forum ilk günden bu güne fazlasıyla gelişti.
  13. Emir Aydın

Çözüldü✓ Forumda Iconların Yanında Ölü Piksel Gibi Duran Şey Nedir? (Masaüstü)

Bütün büyüklükleri denedim, hiç birinde o mavi noktalar gözükmüyor.
  14. Emir Aydın

Arada bir bildirim gelip gelmemesi (kendi kendine)

Bir çok kişide bu sorun var. Hatta yeni Xenforo sürümüne geçen diğer forumlarda da bu sorunu yaşadım. Sanırım genel bir sorun, çözülüp cozulemeyecegi belli değil.
  15. Emir Aydın

donanım arşivine ne oluyor?

Site güncellendi, ufak tefek sorunlar çıkması normal.
  16. Emir Aydın

Sayfayı yenileyince anlık olarak eski bildirimler gözüküyor(5700 XT alınmaz)

Benimki 100'ü geçti. Biriktireceğim :D
  17. Emir Aydın

Yükselt tuşu neden gitmiş?

Xenforo 2.2 ile uyumlu değil, Mehmet abi düzeltmeye çalıştıklarını söyledi.
  18. Emir Aydın

Konu yükseltme kalkmışmı

Arkadaşlar 1 tane en iyi cevabımın olmasını istiyorum, maksat siftah olsun :)
  19. Emir Aydın

Konu yükseltme kalkmışmı

@Mehmet Yılmaz yeni sürüm ile uyumlu olmadığını ve üzerinde çalıştıklarını söylemişti.
  20. Emir Aydın

Konuyla alakasız cevap yazanlar

Ben konu sahiplerinden bahsetmiyorum. Onlar tabi ki yapabilir, yardıma ihtiyaçları vardır. Bazı kişiler konu onların olmamasına rağmen konu açıldıktan 5 dakika sonra o konuya "Up up up" yazıyor. Kendi konusu bile değil neden yazıyor? Aklıma tek bir sebep geliyor, mesaj kasmak.
Top Bottom