Evet artık “merhaba, iyi günler“ ve emojisiz yazılar kullanıyorsun başka fark yok xd.Çok önceden yazmış olduğum mesajlar onlar. Artık böyle şeyler yapmıyorum. İlk mesajlarıma ve şimdi ki mesajlarıma bakarsan, arada ki dağlar kadar farkı görürsün.
Mehmet Yılmaz “reddedildi” yazılı foto yapmak istiyorum xd ama PC açık değilYine bir şeyler peşinde...
Reddedilecek.
Sayın Treyarch,Çok önceden yazmış olduğum mesajlar onlar. Artık böyle şeyler yapmıyorum. İlk mesajlarıma ve şimdi ki mesajlarıma bakarsan, arada ki dağlar kadar farkı görürsün.
Trollden uyarı yiyince görürsün reddedildiyiEvet artık “merhaba, iyi günler“ ve emojisiz yazılar kullanıyorsun başka fark yok xd.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mehmet Yılmaz “reddedildi” yazılı foto yapmak istiyorum xd ama PC açık değil
Diğer kelimelerde ne fark var, ben pek fark göremedim.Merhaba !Yardım Lazım!,
Sadece ''Merhaba, iyi günler'' yazdığımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Diğer kelimelere'de göz atınız.
Merhaba @TreyarchMerhaba !Yardım Lazım!,
Sadece ''Merhaba, iyi günler'' yazdığımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Diğer kelimelere'de göz atınız.
Trollden uyarı yiyince görürsün reddedildiyi
Kesinlikle katılıyorum “emre” aydın adam dil değiştirdi biz fark edemedik.Diğer kelimelerde ne fark var, ben pek fark göremedim.
Türkçe dilinden farklı bir dile geçmiş gibi yazması da beni güldürüyor ama neyseDiğer kelimelerde ne fark var, ben pek fark göremedim.
Merhaba Treyarch,Merhaba !Yardım Lazım!,
bruhhhYararlı konu