Değerli Forum üyeleri .
Burada .. Gaming.gen.tr firması ile hiçbir alışverişim olmamıştır . Ben Türk satıcıların ve mağazaların .. popüler ve marka değeri yüksek alışveriş sitelerinin ..
Bütün Türk ticaret sektörünün .. insanlıktan çıktığını ve bunların ayrıntılı bilgilerini vermiştim .
Konuma yazan ve o gün anlattıklarımdan haberi olmayan ; değerli bir arkadaşımız .. ile girdiğimiz bir istişare de .. kendilerine Türk satıcılarının ne denli kötücül ve şeytani eylemler sergilediğini .. ayrıntılı bir şekilde anlattım .
Kendisinin ; yaşadığı sorunu da örnekleyerek .. Yaşadıklarımdan da örnekleyerek .. Türk satıcılarının ; Türklere yaptıkları kötülükleri olabildiğince açıklamaya çalıştım .
Ne yazık ki ; Arkadaşımız .. Bugün itibariyle yaptığı kontrolde .. Dediğim gibi kendisi de mağdur olmuş . Bugün bunu öğrendi ve kendisi de bunla alakalı bir konu açtı .
Öncelikle benim konum buradadır :
Türk satıcılar hakkında dikkat etmeniz gerekenler !
Arkadaşımızın ; benim sayemde fark ettiği ve açtığı konu buradadır :
Aldığım Ekran kartı daha önceden Asus hesabına kaydettirilmiş!!
Değerli arkadaşımızla birlikte ; istişare yaptığımız ; bir başkasına ait olan konu ise şuradadır :
Gaming.gen.tr sıfır bilgisayar yerine bozuk-kırık-hasarlı-eksik ürün gönderiyor.
Değerli arkadaşımızı ; ilk defa tanıyorum .. Kendisiyle istişaremiz de kendilerine şu bilgileri verdim .. İsteyenler .. Mesajlarımızın tümünü ilgili linkten okuyabilirler . Ben verdiğim bilgiyi buraya yazıyorum .
Ertesi gün Değerli arkadaşımız yaptığı kontrolden sonra bana yazdı .
Benim rehber olarak yazdığım , ve yine ispatladığım şekilde .. orada neden olduğu hususunda .. yazdığım yazı .
Değerli arkadaşımızın .. Hakkını savunmak kendi hakkımızı savunmaktır .
Bu firmayla alakalı .. derhal bir video çekilmesini .. Bu firmayla alakalı .. e-postalar yazılar .. ve en önemlisi .. artık davalar açılması gerekiyor .
İade .. Hatalı üretim .. ikinci el .. fason .. bunların yeniden ambalajlanıp .. kutulanıp .. sıfır diye insanlara satılması .. Bunları yapan Yabancı değil Dış mihrak değil .
Türk satıcılar .. Çünkü Türk'ün Türk'e olan düşmanlığının boyutu azımsanmayacak gibi değil .
Arkadaşımızın ki bir ekran kartı .. Kaç para verdi ona .. Hadi ben fan idi termal macundu 1000 TL gibi rakamlar da bir mağduriyet yaşadım .. Arkadaşımızın ki kaç para siz düşünün .
Bu site bir başlangıç olsun .. Bütün kullanıcılar .. bu siteye e-posta yazın ve görüşlerinizi bildirin .
Arkadaşımızın sorunu hallolsun . Bu firmayla alakalı da video çekilsin .