Paylaşımcı
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla gamegaraj dan ben çok memnun kalmıştım zamanında sistemi ordan almıştım çogu bilgisayar sitesine göre iyi anlamsızca çogu sistem yapan kişiler hep bu sıkıntılı sitelerde çıkarıyor gamegaraj dan sistem yapan nadir oldu sanırım
Bu hususla alakalı da bilgilendirme de bulunduk ..
Siz eğer .. Şirketin marka çalışması .. PR .. Sosyal medya çalışması .. Marka değeri yaratma dönemlerine denk geldi iseniz .. O zaman sizi kayırırlar .. Referans olduktan sonra da .. nasıl olsa Youtuber Fenomenler .. Popüler ablalar abiler .. kapıda kuyruk müşteri ..
Yani köprüyü geçene kadar ayıya dayı denilen dönemde .. siz o şirketle etkileşimde bulundu iseniz ..
Sonrasında .. tekrar etkileşimde bulunduğunuzda gözlemleriniz önemli oluyor .
Türk satıcıların oryantasyonu .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu sadece gaming gen de yapmıyor ki, 14 gün içerisinde iade ettiğiniz ürünler paketlenip tekrar size 0 diye satılıyor. Bu kadar şaşmamak lazım.
Arızalı ürünler tamir gördükleri takdirde .. vasıflarını büyük oranda yitirirler .. Fabrika testleri ile alakalı bilgim olduğu için bunu da buradan bilgi olarak vermem gerekiyor .
Üretim bandından hatalı çıkan bir parça var ise şayet .. Ona ya yol çekilir .. Ya o yolun yedeği vardır .. BIOS VBIOS artık neyin çipiyse ona göre .. yedek yolları kullanması için .. özel bir yazım olur .
Yani asıl olan yolu kullanmaz da gider yedek veri yolunu falan kullanır devre yolunu falan .. Bu ses çiplerinde falan çok sık görülür .
Fabrika testi yapılır . İşte tamir gören bir ürün oldu mu .. Fabrika testinde elde edilen sonuç tamamen önemsiz hale geliyor .
Bu yüzden de .. gelsin baş ağrısı gelsin stres .. gelsin mağduriyet .