Neler Yeni

Rehber Türk satıcılar hakkında dikkat etmeniz gerekenler ! [ İspatlanmıştır / Rehber ]

valla gamegaraj dan ben çok memnun kalmıştım zamanında sistemi ordan almıştım çogu bilgisayar sitesine göre iyi anlamsızca çogu sistem yapan kişiler hep bu sıkıntılı sitelerde çıkarıyor gamegaraj dan sistem yapan nadir oldu sanırım

Bu hususla alakalı da bilgilendirme de bulunduk ..

Siz eğer .. Şirketin marka çalışması .. PR .. Sosyal medya çalışması .. Marka değeri yaratma dönemlerine denk geldi iseniz .. O zaman sizi kayırırlar .. Referans olduktan sonra da .. nasıl olsa Youtuber Fenomenler .. Popüler ablalar abiler .. kapıda kuyruk müşteri ..

Yani köprüyü geçene kadar ayıya dayı denilen dönemde .. siz o şirketle etkileşimde bulundu iseniz ..

Sonrasında .. tekrar etkileşimde bulunduğunuzda gözlemleriniz önemli oluyor .

Türk satıcıların oryantasyonu .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu sadece gaming gen de yapmıyor ki, 14 gün içerisinde iade ettiğiniz ürünler paketlenip tekrar size 0 diye satılıyor. :D Bu kadar şaşmamak lazım.

Arızalı ürünler tamir gördükleri takdirde .. vasıflarını büyük oranda yitirirler .. Fabrika testleri ile alakalı bilgim olduğu için bunu da buradan bilgi olarak vermem gerekiyor .

Üretim bandından hatalı çıkan bir parça var ise şayet .. Ona ya yol çekilir .. Ya o yolun yedeği vardır .. BIOS VBIOS artık neyin çipiyse ona göre .. yedek yolları kullanması için .. özel bir yazım olur .

Yani asıl olan yolu kullanmaz da gider yedek veri yolunu falan kullanır devre yolunu falan .. Bu ses çiplerinde falan çok sık görülür .

Fabrika testi yapılır . İşte tamir gören bir ürün oldu mu .. Fabrika testinde elde edilen sonuç tamamen önemsiz hale geliyor .

Bu yüzden de .. gelsin baş ağrısı gelsin stres .. gelsin mağduriyet .

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bu hususla alakalı da bilgilendirme de bulunduk ..

Siz eğer .. Şirketin marka çalışması .. PR .. Sosyal medya çalışması .. Marka değeri yaratma dönemlerine denk geldi iseniz .. O zaman sizi kayırırlar .. Referans olduktan sonra da .. nasıl olsa Youtuber Fenomenler .. Popüler ablalar abiler .. kapıda kuyruk müşteri ..

Yani köprüyü geçene kadar ayıya dayı denilen dönemde .. siz o şirketle etkileşimde bulundu iseniz ..

Sonrasında .. tekrar etkileşimde bulunduğunuzda gözlemleriniz önemli oluyor .

Türk satıcıların oryantasyonu .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arızalı ürünler tamir gördükleri takdirde .. vasıflarını büyük oranda yitirirler .. Fabrika testleri ile alakalı bilgim olduğu için bunu da buradan bilgi olarak vermem gerekiyor .

Üretim bandından hatalı çıkan bir parça var ise şayet .. Ona ya yol çekilir .. Ya o yolun yedeği vardır .. BIOS VBIOS artık neyin çipiyse ona göre .. yedek yolları kullanması için .. özel bir yazım olur .

Yani asıl olan yolu kullanmaz da gider yedek veri yolunu falan kullanır devre yolunu falan .. Bu ses çiplerinde falan çok sık görülür .

Fabrika testi yapılır . İşte tamir gören bir ürün oldu mu .. Fabrika testinde elde edilen sonuç tamamen önemsiz hale geliyor .

Bu yüzden de .. gelsin baş ağrısı gelsin stres .. gelsin mağduriyet .
Bana da değişim cihazı olarak 2060 laptop verdiler, kullanılmıştı. 3 ay sonra anakartı bozuldu. Allah'tan hakkımı aramayı bildiğim için 3070 le değişimini yaptılar vs vs uzun konu.

Bana da değişim cihazı olarak 2060 laptop verdiler, kullanılmıştı. 3 ay sonra anakartı bozuldu. Allah'tan hakkımı aramayı bildiğim için 3070 le değişimini yaptılar vs vs uzun konu.

Hakkınızı arayamamışsınız özür dilerim .. böyle söylemem gerekiyor .. Amiyane tabir .. söz meclisten dışarı .. kızmayınız bana .

Eğer hakkınızı arasaydınız .. O firma şu an kapalı olurdu .

Bir de şöyle düşünün ..

Onlar kim ki seni yolunacak kaz gibi görüyorlar .. Onlar kim ki sana angarya koşuyorlar .
Onlar kim ki tamam bunu yolamadık yenisini yolarız neyse siftah olmadı ama olsun gibisinden bir düşünceyle .

Şimdi o şöyle düşünüyordur .. İyi ya yolamadık bunu kendimizi de açık ettik ama olsun .. iki peynir verdik hemen doydu .

Hİç şöyle düşündünüz mü ?

Sen nasıl bana böyle bir şey yaparsın .. Dükkanını kapattırayım da kaldırım yala azıcık da ondan sonra anla .. insanlara bana böyle bir şey yapmanın ne demek olduğunu .

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hakkınızı arayamamışsınız özür dilerim .. böyle söylemem gerekiyor .. Amiyane tabir .. söz meclisten dışarı .. kızmayınız bana .

Eğer hakkınızı arasaydınız .. O firma şu an kapalı olurdu .

Bir de şöyle düşünün ..

Onlar kim ki seni yolunacak kaz gibi görüyorlar .. Onlar kim ki sana angarya koşuyorlar .
Onlar kim ki tamam bunu yolamadık yenisini yolarız neyse siftah olmadı ama olsun gibisinden bir düşünceyle .

Şimdi o şöyle düşünüyordur .. İyi ya yolamadık bunu kendimizi de açık ettik ama olsun .. iki peynir verdik hemen doydu .

Hİç şöyle düşündünüz mü ?

Sen nasıl bana böyle bir şey yaparsın .. Dükkanını kapattırayım da kaldırım yala azıcık da ondan sonra anla .. insanlara bana böyle bir şey yapmanın ne demek olduğunu .
Yani ben sizin kadar coşmadım ama en azından bu süreç daha kısa sürebilirdi. Tüketici hakları daha iyi korunabilirdi.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Değerli Forum üyeleri .

Burada .. Gaming.gen.tr firması ile hiçbir alışverişim olmamıştır . Ben Türk satıcıların ve mağazaların .. popüler ve marka değeri yüksek alışveriş sitelerinin ..

Bütün Türk ticaret sektörünün .. insanlıktan çıktığını ve bunların ayrıntılı bilgilerini vermiştim .

Konuma yazan ve o gün anlattıklarımdan haberi olmayan ; değerli bir arkadaşımız .. ile girdiğimiz bir istişare de .. kendilerine Türk satıcılarının ne denli kötücül ve şeytani eylemler sergilediğini .. ayrıntılı bir şekilde anlattım .

Kendisinin ; yaşadığı sorunu da örnekleyerek .. Yaşadıklarımdan da örnekleyerek .. Türk satıcılarının ; Türklere yaptıkları kötülükleri olabildiğince açıklamaya çalıştım .

Ne yazık ki ; Arkadaşımız .. Bugün itibariyle yaptığı kontrolde .. Dediğim gibi kendisi de mağdur olmuş . Bugün bunu öğrendi ve kendisi de bunla alakalı bir konu açtı .

Öncelikle benim konum buradadır : Türk satıcılar hakkında dikkat etmeniz gerekenler !

Arkadaşımızın ; benim sayemde fark ettiği ve açtığı konu buradadır : Aldığım Ekran kartı daha önceden Asus hesabına kaydettirilmiş!!

Değerli arkadaşımızla birlikte ; istişare yaptığımız ; bir başkasına ait olan konu ise şuradadır : Gaming.gen.tr sıfır bilgisayar yerine bozuk-kırık-hasarlı-eksik ürün gönderiyor.

Değerli arkadaşımızı ; ilk defa tanıyorum .. Kendisiyle istişaremiz de kendilerine şu bilgileri verdim .. İsteyenler .. Mesajlarımızın tümünü ilgili linkten okuyabilirler . Ben verdiğim bilgiyi buraya yazıyorum .

Ertesi gün Değerli arkadaşımız yaptığı kontrolden sonra bana yazdı .

Benim rehber olarak yazdığım , ve yine ispatladığım şekilde .. orada neden olduğu hususunda .. yazdığım yazı .

Değerli arkadaşımızın .. Hakkını savunmak kendi hakkımızı savunmaktır .

Bu firmayla alakalı .. derhal bir video çekilmesini .. Bu firmayla alakalı .. e-postalar yazılar .. ve en önemlisi .. artık davalar açılması gerekiyor .

İade .. Hatalı üretim .. ikinci el .. fason .. bunların yeniden ambalajlanıp .. kutulanıp .. sıfır diye insanlara satılması .. Bunları yapan Yabancı değil Dış mihrak değil .

Türk satıcılar .. Çünkü Türk'ün Türk'e olan düşmanlığının boyutu azımsanmayacak gibi değil .

Arkadaşımızın ki bir ekran kartı .. Kaç para verdi ona .. Hadi ben fan idi termal macundu 1000 TL gibi rakamlar da bir mağduriyet yaşadım .. Arkadaşımızın ki kaç para siz düşünün .

Bu site bir başlangıç olsun .. Bütün kullanıcılar .. bu siteye e-posta yazın ve görüşlerinizi bildirin .

Arkadaşımızın sorunu hallolsun . Bu firmayla alakalı da video çekilsin .
kardeşim durmadan 1 trilyon dolara ulaştı ulaşacak ulaştı ulaşacak diyorsun ama Türkiye GSYİH'si 720 milyar dolar eğer eski paraylasa ya parantez içinde yaz ya da yeni parayla halini yaz 1 trilyon dolara ulaşma ihtimali imkan dahilinde değil

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Amazon'da bile dediğin durumlar oluyor, asıl sorun bu tarz sorunlar olduğunda Türk satıcıların net çözüm sunmamaları.
Özellikle Pazaryeri satıcılarda daha çok oluyor dediğin kusurlarda iade aldığında kendilerinin zarara gireceklerini de biliyorlar.

kardeşim durmadan 1 trilyon dolara ulaştı ulaşacak ulaştı ulaşacak diyorsun ama Türkiye GSYİH'si 720 milyar dolar eğer eski paraylasa ya parantez içinde yaz ya da yeni parayla halini yaz 1 trilyon dolara ulaşma ihtimali imkan dahilinde değil

Mal ve ürünlerin .. pazardaki .. son sayımından istatistiki olarak çıkan endeks verisi bu .

Bunun ; Türkiye'nin Yurt içi ve Yurt dışı hasılası ile ne alakası var ? Biz burada bizim olmayan ürünlerden bahsediyoruz .

GSYİH başka türlü ölçülüyor .

GSYİH = Tüketim + Yatırım + devlet harcamaları + (ihracat – ithalat)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Amazon'da bile dediğin durumlar oluyor, asıl sorun bu tarz sorunlar olduğunda Türk satıcıların net çözüm sunmamaları.
ben de amazonda çok büyük sorun yaşadım satıcısı amazon olan laptopumu söyledim gönderecekleri laptop stoktaki son laptopmuş ve arızalı olduğunu fark etmişler sonra ben yazdım niye gelmedi diye bana arızalı olduğunu belirttiler istersem para iadesi istersem stoğu bekleyebileceğimi söylediler ben stoğu bekleyeceğim dediğim halde bana para iadesi yaptılar sonrasında ben bunu bir tanıdığım için almıştım acişl laptopa ihtiyacı vardı tüm özellikleri aynı sadece içinde 3050ti yerine 3050 olan laptopun stoklardao lduğunu ve onu göndermesi gerektiklerini belirttim maalesef yalnızca aynı ürün gönderebileceklerini söylediler ayrıca stok hakkında iblgi soruyorum bilgi veremiyoruz diyorlar beni o departmana yönelndirir misiniz diyorum yönlendirmiyorlar 1.5 aydır laptop stoğu bkeliyorum bıktım ayrıca sorununuzu bildirdik yakın zamanda stok girer diyorlar ama amazon gibi bir dünya devi 1.5 aydır bir laptopu hp'Den tedarik edemedi 2 hafta sonra thh'ye başvurumu yapacağım maddi ve manevi tazminat davası açacağım ardından beni mağdur ettiklerinden dolayı.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Açıkçası .. Ben mağduriyetini yaşamadığım bir durumda nasıl coşabilirim ki ?
Demeye çalıştığım gerekli tazminat verilse yeterli, bu kadar agresif olup firma kapansın demeye gerek yok.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Mal ve ürünlerin .. pazardaki .. son sayımından istatistiki olarak çıkan endeks verisi bu .

Bunun ; Türkiye'nin Yurt içi ve Yurt dışı hasılası ile ne alakası var ? Biz burada bizim olmayan ürünlerden bahsediyoruz .

GSYİH başka türlü ölçülüyor .
gsyih ülke içindeki tüm nominal değerlere bakılarak ölçülüyor nominal değerler ayrıca eğer türkiye cumhuriywetinin yurt dışında bir malı varsa ona da bakılıyor yani ülke içindeki bir sektörün gsyih'den büyük olma ihtinmali yok

Demeye çalıştığım gerekli tazminat verilse yeterli, bu kadar agresif olup firma kapansın demeye gerek yok.

Sizin görüşünüze göre olabilir . Ama hukuka göre .. Bu firmanın kapısına mührü vurmak gerekiyor .
Sicil odasından kayıt sildirmeye gidildiği gibi .. Muhataplarına .. Hapis cezaları var .

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
ben de amazonda çok büyük sorun yaşadım satıcısı amazon olan laptopumu söyledim gönderecekleri laptop stoktaki son laptopmuş ve arızalı olduğunu fark etmişler sonra ben yazdım niye gelmedi diye bana arızalı olduğunu belirttiler istersem para iadesi istersem stoğu bekleyebileceğimi söylediler ben stoğu bekleyeceğim dediğim halde bana para iadesi yaptılar sonrasında ben bunu bir tanıdığım için almıştım acişl laptopa ihtiyacı vardı tüm özellikleri aynı sadece içinde 3050ti yerine 3050 olan laptopun stoklardao lduğunu ve onu göndermesi gerektiklerini belirttim maalesef yalnızca aynı ürün gönderebileceklerini söylediler ayrıca stok hakkında iblgi soruyorum bilgi veremiyoruz diyorlar beni o departmana yönelndirir misiniz diyorum yönlendirmiyorlar 1.5 aydır laptop stoğu bkeliyorum bıktım ayrıca sorununuzu bildirdik yakın zamanda stok girer diyorlar ama amazon gibi bir dünya devi 1.5 aydır bir laptopu hp'Den tedarik edemedi 2 hafta sonra thh'ye başvurumu yapacağım maddi ve manevi tazminat davası açacağım ardından beni mağdur ettiklerinden dolayı.
Bende de fan aldığımda olmuştu haftalarca bekletip aynı nedenden oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,257
Üyeler
163,455
Son üye
gneaui
Top Bottom