Konulara ''Güzel Konu, Yararlı Konu'' Yazan Arkadaşlar Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@epica59 & @!Yardım Lazım! ,

Beni tanımamaktasınız. Eski mesajlarıma göz gezdirmeniz tarafımca arz edilmektedir. Burada elzem olan, düzgün, saygılı bir biçimde konuşmaktır. Ve ben de bunu uygulamaya çalışmaktayım. Sizlerinde uygulaması tavsiye edilir.

İyi günler.
@Treyarch

Size kötü bir şey söylemedim. Sadece hatanızı düzelttim.

İyi günler.

@epica59 & @!Yardım Lazım! ,

Beni tanımamaktasınız. Eski mesajlarıma göz gezdirmeniz tarafımca arz edilmektedir. Burada elzem olan, düzgün, saygılı bir biçimde konuşmaktır. Ve ben de bunu uygulamaya çalışmaktayım. Sizlerinde uygulaması tavsiye edilir.

İyi günler.
1605961559218.png

eski haliniz saygısız mıydı? Ben öyle miyim? 2. soruyu ben cevaplarım ya 1. si?

yine konu saçma yerlere gidiyor
bakın geçen gün böyle konuyu saçma sapan yerlere götüren 3 5 kişi banlandı

@Treyarch ayrıca sana kötü bir şey demiyorum sne ne düşünürsün bilmem ama forumda sevdiğim birisin de 🤭

!Yardım Lazım!,

Burada en gerekli olan şey saygılı olmaktır.

Konu amacı dışına çıktığı için, cevap vermeyeceğim.

şahsen kendi açtığım konulara öyle mesaj gelmesi sevindiriyor

"Yararlı konu" vb. Yazılmasının sebebi konu daha fazla görülmesi için/Konuyu yükseltmek için. Bu aksine konu sahibi için iyi bir şey.

Yakup42,

Konuyu bu şekilde gereksiz mesajla yükseltmek yerine, yüksel butonunu kullanmak daha iyi bir şeydir.

Konulara bu tip mesajlar atmak yerine neden ''Beğen'' butonunu kullanmıyorsunuz? Bu arkadaşlar yüzünden konu içerisinde mesaj kirliliği oluşuyor. Yapan arkadaşların uyarılmasını, ve bir daha yapmamasını rica ediyorum.

İyi günler.
Aslında bahsettiğin "Güzel konu, Yararlı konu" ifadeleri neredeyse her zaman rehber veya inceleme konularında kullanılıyor.
Bu tür konular da ne kadar çok gözükürse o kadar iyidir, daha fazla kişi bilgilenir.
Yani insanların o konuya "Güzel konu, Yararlı konu" yazması konuda bir kargaşaya sebep olmaz.
Konunun asıl ilgilenilmesi yeri zaten konu mesajıdır, insanların "Yararlı konu" mesajını görmesi dahilinde kafaları karışmayacaktır.
Kimsenin "Güzel Konu" yazmadığını düşünsenize, o kadar uğraşılmış bir rehber videosunda mesaj yok.
Yükseltme butonuna belli bir basma hakkımız var.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,461
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri