T.P.G.
80+ Titanium
Yükselt butonu günlük sınırlıdır.Yakup42,
Konuyu bu şekilde gereksiz mesajla yükseltmek yerine, yüksel butonunu kullanmak daha iyi bir şeydir.
Yükselt butonu günlük sınırlıdır.Yakup42,
Konuyu bu şekilde gereksiz mesajla yükseltmek yerine, yüksel butonunu kullanmak daha iyi bir şeydir.
Güzel konu demek yerine ''Beğen'' butonunu kullanmaları daha sağlıklıdır. Aynı şekilde teşekkür etmek yerine bu butonu kullanmak da.Aslında bahsettiğin "Güzel konu, Yararlı konu" ifadeleri neredeyse her zaman rehber veya inceleme konularında kullanılıyor.
Bu tür konular da ne kadar çok gözükürse o kadar iyidir, daha fazla kişi bilgilenir.
Yani insanların o konuya "Güzel konu, Yararlı konu" yazması konuda bir kargaşaya sebep olmaz.
Konunun asıl ilgilenilmesi yeri zaten konu mesajıdır, insanların "Yararlı konu" mesajını görmesi dahilinde kafaları karışmayacaktır.
Kimsenin "Güzel Konu" yazmadığını düşünsenize, o kadar uğraşılmış bir rehber videosunda mesaj yok.
Yükseltme butonuna belli bir basma hakkımız var.
Günlük sınırlı olması beni ilgilendirmiyor. O halde idareli kullanacaklar.Yükselt butonu günlük sınırlıdır.
Herkesin düşüncesi farklı oluyor.Güzel konu demek yerine ''Beğen'' butonunu kullanmaları daha sağlıklıdır. Aynı şekilde teşekkür etmek yerine bu butonu kullanmak da.
Ya beğen butonu kullanılmalı veya hiç kullanılmamalı bu kullanıcıların kararına kalmış bir şeydir.
düzeltme: konuyu alakasız yerlere götürenler banlansın diyeKonu uplansın diye.
@PROS(!) Niye sizin de kaç seferdir boş konu demişliğiniz var ne farkı var
Ben görmüştüm ve ben önceden bakıyordum konularaForuma dün katılıp, tanımadığınız üyeler hakkında atıp, tutmamalısınız.
İnsanları katılım tarihlerine göre yargılamamalısınız.Foruma dün katılıp, tanımadığınız üyeler hakkında atıp, tutmamalısınız.