T.P.G.
80+ Titanium
Özür dilerimdiyosunn, özür dilersen 1 saniye dayanmam hocam xd
Özür dilerimdiyosunn, özür dilersen 1 saniye dayanmam hocam xd
Çınar dostum sana tavsiye (neden veriyorum çünkü 1vs tüm forum olmak zordur) bilmiyorsan bilmiyorum de geç dostum, biliyorsan yaz geç cevabı, ve tekrar eğer bilmiyorsan ya da emin değilsen araştır.Aradaki fiyat 10-20TL arasıydı galiba
Konuyu kendisi açmış.Arkadaşın üstüne çok mu gidiliyor acaba ?
PSU Watt ve Korumalara göre belirlenir iç aksam olarak da High Power ve özellikle FSP çok iyi10-20tl olsun isterse hiç olmasın
PSU Watt ve korumaya göre belirlenmez sadece
Bunlar önemli etkenlerdir ama iç aksamı da önemlidir
O fiyatta en iyisi Zalman
Arkadaş yanlış bilgilendirmelerini aynı konudan 4-5 kez yemesiyle nam salmışArkadaşın üstüne çok mu gidiliyor acaba ?
Bence yazsın ban yerse yazamaz çünkü en azından içinde birikenleri yazarÇınar dostum sana tavsiye (neden veriyorum çünkü 1vs tüm forum olmak zordur) bilmiyorsan bilmiyorum de geç dostum, biliyorsan yaz geç cevabı, ve tekrar eğer bilmiyorsan ya da emin değilsen araştır.
aynen kanka ataq sözüq aynen kanka sende çok iyi yazıyorsun tebrik ederim.o ata sözü öyle değil yalnız... sen ata sözünü ataq sözüq yapmışsın, şaşırtıcı forumda kibar sandığım bir çok kişi değilmiş xd.
60 TL
Zalman ZM650-GVII 650W 80+Bronze Güç Kaynağı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Zalman ZM650-GVII 650W 80+Bronze Güç Kaynağı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Zalman ZM650-GVII 650W 80+Bronze Güç Kaynağı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Her cümlesi doğru "Merhaba Çınar Yaşar" bile.Merhaba Çınar Yaşar,
Sonuçta sistem geçmiş olsunluk bir sistem değil. Hem yanlış bilgi verip, hakkınızı aramaya çalışmanızda ilginç.
Sizin yerinizde olsam, önceden yaşanmış olan O.C rezilliğinden sonra forumu bırakırdım.
İyi günler.
Modele göre bakmıyorsunPSU Watt ve Korumalara göre belirlenir iç aksam olarak da High Power ve özellikle FSP çok iyi
Evet haklısıniz o konuda ama bu kadar kişinin linçlemesi üzücü empati yapıyorum üzülüyorumArkadaş yanlış bilgilendirmelerini aynı konudan 4-5 kez yemesiyle nam salmış
BIOS'tan ekran kartına OC yapabilen
Ayda 3 öğün ban yiyebilen
Özel yetenekli bir arkadaşımızdır.