Neler Yeni

BUNUN NERESİ YANLIŞ BİLGİLENDİRME!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Merhaba Çınar Yaşar,

Sonuçta sistem geçmiş olsunluk bir sistem değil. Hem yanlış bilgi verip, hakkınızı aramaya çalışmanızda ilginç.

Sizin yerinizde olsam, önceden yaşanmış olan O.C rezilliğinden sonra forumu bırakırdım.

İyi günler.
Hocam ilk defa seni bu kadar kaba görüyorum... Forumu bırakma önerisi sana yakışmadı @Treyarch umarım iyi bir açıklaman vardır.
Merhaba bugün biri siteminin nasıl olduğunu sormuş bende cevap verdim fakat Modaratörler verdiğim cevabın yanlış olduğunu söylüyor, fakat aldığı işlemci 2162.5TL Ryzen 5 3600x onun yerine İ5 10400F alınabilir veya onun yerine 1735TL'ye Ryzen 5 3600 alınabilir arada çok fark yok, ram olarak aslında o kadar da G.O değil 3200mhz diye görmüştüm fakat 3600mhz imiş, PSU Zalman kaliteli fakat 650w ve yakın fiyata FSP Hydro 700w 80+ ve High Power 750w 80+ PSU var ve verdiği güç ortalama 100w daha fazladır.
Alıntıyı görüntüle

Değiştirdim:
Alıntıyı görüntüle
GO demek yanlış geri kalanında sıkıntı yok.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Hocam ilk defa seni bu kadar kaba görüyorum... Forumu bırakma önerisi sana yakışmadı @Treyarch umarım iyi bir açıklaman vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GO demek yanlış geri kalanında sıkıntı yok.
Fazladan kabalaştıysam özür dilerim

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
GO demek yerine burada yazdığın gibi açıklasaydın belki de böyle bir sorun yaşamayacaktın.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,044
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben kötü demedim fakat daha iyisi var
Dediğim gibi daha fazla güç vermesi daha iyi olduğu anlamına gelmiyor.
Sanırım konuda geçen Zalman 650W güç kaynağı aşağıdaki oluyor.
Ben olsam FSP 700W Hydro yerine bu güç kaynağını tercih ederdim.
Ayrıca bahsettiğin High Power 750W güç kaynağı ile bu güç kaynakları arasında fiyat farkı var.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba @!Yardım Lazım! ,

Kendimi gayet açık bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum. Bu arkadaşın daha önce yaptıklarını da biliyoruz. Bu yaptıklarından ötürü forum içerisinde kimse onu umursamıyor zaten. Forumu bırakması hem Donanım Arşivi forum için, hem de kendisi için sağlıklı olur diye düşünüyorum.

İyi günler.

Çınar Yaşar

80+ Gold

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
GO demek yerine burada yazdığın gibi açıklasaydın belki de böyle bir sorun yaşamayacaktın.
Aynen tek hatan odur başka bir şey göremiyorum. Ben birini raporlasam modlar bakmaz xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendimi gayet açık bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum. Bu arkadaşın daha önce yaptıklarını da biliyoruz. Bu yaptıklarından ötürü forum içerisinde kimse onu umursamıyor zaten. Forumu bırakması hem Donanım Arşivi forum için, hem de kendisi için sağlıklı olur diye düşünüyorum.

İyi günler.
olsun hocam ben bu şekilde konuşmayı size yakıştırmadım belki de ben sizi yanlış tanıdım.

size de iyi günler.

Çınar Yaşar

80+ Gold

İyi günler.
Önceden yaptığım dalga geçilen konu şu; Extreme OC ile ekran kartı yanabilir bunu demek istedim fakat galiba yanlış anlattım ki sizde beleş dalga buldunuz dalga geçiyorsunuz

NespaY

80+ Silver
Merhaba bugün biri siteminin nasıl olduğunu sormuş bende cevap verdim fakat Modaratörler verdiğim cevabın yanlış olduğunu söylüyor, fakat aldığı işlemci 2162.5TL Ryzen 5 3600x onun yerine İ5 10400F alınabilir veya onun yerine 1735TL'ye Ryzen 5 3600 alınabilir arada çok fark yok, ram olarak aslında o kadar da G.O değil 3200mhz diye görmüştüm fakat 3600mhz imiş, PSU Zalman kaliteli fakat 650w ve yakın fiyata FSP Hydro 700w 80+ ve High Power 750w 80+ PSU var ve verdiği güç ortalama 100w daha fazladır.
Alıntıyı görüntüle

Değiştirdim:
Alıntıyı görüntüle
Reportladım hacı seni hem haksız hem güçlü

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
E yanlış kategori bu konu sanırım sonsuzluğa uçacaksın görüşürüz

Status