Çınar Yaşar
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
BencedeArkadaşın üstüne çok mu gidiliyor acaba ?
BencedeArkadaşın üstüne çok mu gidiliyor acaba ?
Biliyorum fakatÇınar dostum sana tavsiye (neden veriyorum çünkü 1vs tüm forum olmak zordur) bilmiyorsan bilmiyorum de geç dostum, biliyorsan yaz geç cevabı, ve tekrar eğer bilmiyorsan ya da emin değilsen araştır.
Ucuz Tedarik güvenilir bir yer mi? Adını ilk defa duyuyorum da.High Power 750w 80+ Bronze 56a@12v Güç Kaynağı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power 750w 80+ Bronze 56a@12v Güç Kaynağı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Merhaba TreyarchMerhaba Furkan Aslan,
Ayda 3 öğün ban yiyen birinin çoktan uçurulması gerekir.
diğerini merak ettim hocamBu kadar ceza ve uyarı alıp asla akıllanmayan sadece 2 kişi tanıyorum.
Modele göre bakmıyorsun
SADECE WATT VE KORUMALARA GÖRE BELİRLENMEZ, İÇ AKSAM DA ÖNEMLİDİR
Yazıyor orada. Modele göre baksan -ki baksan da bir şey anlayacağını sanmıyorum- görürsüni
KaanBu kadar ceza ve uyarı alıp asla akıllanmayan sadece 2 kişi tanıyorum.
hee oc yapma ekran kartın yanar muhabbeti bu şahıstan mı çıktı.Merhaba @!Yardım Lazım! ,
Kendimi gayet açık bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum. Bu arkadaşın daha önce yaptıklarını da biliyoruz. Bu yaptıklarından ötürü forum içerisinde kimse onu umursamıyor zaten. Forumu bırakması hem Donanım Arşivi forum için, hem de kendisi için sağlıklı olur diye düşünüyorum.
İyi günler.