Tek şeyi bu değilAynen tek hatan odur başka bir şey göremiyorum. Ben birini raporlasam modlar bakmaz xd
Zaten daha iyi oluyor demedim Watt daha çok olunca ayrıca gördüğüme göre en iyisi Zalman değilmiş koruma olarak aynı gibi Watt olarak daha çokW yerinde daha çok W yazınca PSU daha iyi olmuyor
O bütçede en iyisi Zalman
Baya yanlış bilgilendirme
G.O. değil sen direk go burdan
Gül
üzüldüm... la ben seni ciddiye almıyordum.xdTek şeyi bu değil
Arkadaş her hafta her ay en az 2-3 kez ban yiyor öğün yemek yer gibi
Çoğu yanlış bilgilendirme
Watt olarak daha çok daha iyiZaten daha iyi oluyor demedim Watt daha çok olunca ayrıca gördüğüme göre en iyisi Zalman değilmiş koruma olarak aynı gibi Watt olarak daha çok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gül
1 hafta dayanamazsınüzüldüm... la ben seni ciddiye almıyordum.xd
Aradaki fiyat 10-20TL arasıydı galibaDediğim gibi daha fazla güç vermesi daha iyi olduğu anlamına gelmiyor.
Sanırım konuda geçen Zalman 650W güç kaynağı aşağıdaki oluyor.
Ben olsam FSP 700W Hydro yerine bu güç kaynağını tercih ederdim.Zalman ZM650-GVII 650W 80+Bronze Güç Kaynağı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Zalman ZM650-GVII 650W 80+Bronze Güç Kaynağı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Zalman ZM650-GVII 650W 80+Bronze Güç Kaynağı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ayrıca bahsettiğin High Power 750W güç kaynağı ile bu güç kaynakları arasında fiyat farkı var.
diyosunn, özür dilersen 1 saniye dayanmam hocam xdWatt olarak daha çok daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 hafta dayanamazsın
Bilet bizdenE yanlış kategori bu konu sanırım sonsuzluğa uçacaksın görüşürüz
10-20tl olsun isterse hiç olmasınAradaki fiyat 10-20TL arasıydı galiba
60 TLAradaki fiyat 10-20TL arasıydı galiba