Arama sonuçları: *

1. L

Uncharted hediyeli ,ryzen 5 5600 yardım .

Hocam önceden alınmış r5 5600x için olmuyor değil mi bu? 1 yıl önce almıştım da ben :)
  2. L

Kalıcı Ücretsiz Amazon Prime Üyelerine Ücretsiz "Blasphemous" Oyunu

Konu tarihi 3 Mart'tı yaa, unlucky oldu kimse bakmamış o zaman :) Neyse daha fazla yazmayalım da insanlar heveslenmesin
  3. L

Call Of Duty Serisi Alınır Mı?

Call of duty warzone tabii ki, oyun ucretsiz bu arada.
  4. L

DEATH STRANDING 159,60TL -%60 İndirim!-

Hangisiyle daha rahat olur diye merak ettim ondan
  5. L

DEATH STRANDING 159,60TL -%60 İndirim!-

Gamepad ile mi oynadınız?
  6. L

it takes two oyunu hakkında bilgi

Evet arkadaşın sana Origin'den istek atmalı diye biliyorum ama tek kişinin alması yetiyor o kesin.
  7. L

Kalıcı Ücretsiz Amazon Prime Üyelerine Ücretsiz "Blasphemous" Oyunu

Evet arkadaşlar Blasphemous oyunu Amazon Prime üyelerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar kütüphanelerine ekledikleri müddetçe bedava. Amazon Prime üyesiyseniz yapmanız gerekenler; 1) Sayfaya giriş yapın; https://gaming.amazon.com/home 2)En aşağılara inip Prime'daki oyunlar kısmından Blasphemous'un...
  8. L

🔥İndirim 20 TL CyberPunk 2077

Bence bunu almak çok saçma, bunu alacağına korsan olarak rahatça oynayabiliyorsun. Ben korsan oyun oynamam, fakat parası olmayan adamın da oynamasına karşı değilim. Ama bunu almak aşırı derecede gereksiz DRAM koruması olmayan bir oyun zaten, korsandan bile saçma şuna 20TL vermek :D
  9. L

4,12 TL'ye Oyun Önerisi

@PustiKafa gibi olmayan birinin konusu var mı acaba? Ne saçma cevaplar yazıyorsunuz insanlara geçmişi hatırlama konusu değil falan :)
  10. L

AC Odyssey-Origins ve Witcher 3 G.O.T.Y Edition aralarından hangileri alınır

Hocam witcher 3 her indirim döneminde bu fiyata düşüyor, odyssey de aynı şekilde 80tlye düşüyor fakat 60tllik kupon sürekli gelmiyor. O nedenle Odyssey'i alıp 60tl kar sağlayabilirsiniz. Oyunu bitirene kadar witcher 3 goty zaten yine indirime girer o zaman da witcher 3 alırsınız, ikisi de güzel...
  11. L

AC Odyssey-Origins ve Witcher 3 G.O.T.Y Edition aralarından hangileri alınır

Witcher aralarındaki en iyi oyun, net bir şekilde. Game of the year edition'ında 2 adet DLC geliyor ve bu DLC'ler yer yer oyunun kendisinden bile daha iyi olabiliyor. Ben hem dlclerini çok seviyorum hem oyunu, özellikle Blood and Vine inanılmaz iyi bir DLC. Bunun yanında odyyssey de 20tlye her...
  12. L

Epic Games'in Yeni Sızdırılan Oyun Listesi

Beklenti yüksek liste doğruysa üzer, tabii ki bedava oyun vermeleri çok iyi fakat liste bayağı kötü maalesef. En azından 1-2 oyun gta5 benzeri beklerdim, yüksek bütçeli.
  13. L

🔥İndirim Forza Horizon 4 ü ucuza alabileceğim bir yer var mı ?

Xbox game pass üzerinden aylık 30tl gibi bir fiyata oynayabilirsin.
  14. L

İndirimde alınmalık oyunlar

Ori And The Will Of The Wisps(gamepass'ten de oynanabilir) Doom 2016-Doom Eternal(Yakın zamanda gamepass'e geleceğini düşünüyorum) L.A. Noire Max Payne 3 (1-2 de oynanabilir ama oldukça eski auto save'i bile olmayan oyunlar :) ) Control Bioshock 1-2-Infinite What Remains Of Edith...
  15. L

🔥İndirim Steam Sonbahar indirimlerinden alınabilecek en güzel oyunlar [ Ana Konu ]

Hocam loot yapmalı oyunları seviyorsan denizin altında bir de alınır, ayrıca dlcsi de çok güzel.
  16. L

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri [Ana Konu]

Oynarsın dostum o sistemde
  17. L

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri [Ana Konu]

Goty edition al dostum, oyun inanılmaz iyi, ben geç girdim seriye fakat cidden witcher 3 enfes bir oyun, 2 tane farklı dlc ile birlikte geliyor goty alırsan 5tl fark bu iki dlc'ye kesinlikle değiyor. Yeni bir hikayeye giriyor gibi oluyorsun iki dlcde de. Yani 22tllik versiyonu al kesinlikle :)
  18. L

Crysis Remastered Fiyatı

Önce 2033 sonra last night sonra exodus 1603383312 Hocam alınır, kuponlar 1 kasım'da bitecek ve 27tl oyuna rahatlıkla değer, emin ol. Önerilen sistem gereksinimleri senin sistemle uyuyor diyebiliriz bence denenebilir. Fakat optimizasyon sorunları var tabii, ayrıca control de güzel oyunudr fakat...
  19. L

Xbox game pass aldım oyun önerisi

Metro serisi Ori and the blind forest+ori and the will of the wisps Fm 2020 Forza 4 No Man's Sky(loot oyunlarını seviyorsan)
Top Bottom