Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Amazon Prime Üyelerine Ücretsiz "Blasphemous" Oyunu

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Evet arkadaşlar Blasphemous oyunu Amazon Prime üyelerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar kütüphanelerine ekledikleri müddetçe bedava.
Amazon Prime üyesiyseniz yapmanız gerekenler;
1) Sayfaya giriş yapın;
2)En aşağılara inip Prime'daki oyunlar kısmından Blasphemous'un üstüne gelip "Talep Et" butonuna tıklayın.
3)İndir ve oyna'ya tıklayın ve Windows için Amazon Games Uygulaması'nı indirip, hesabınıza giriş yaparak oyununuzu oynamaya başlayın.

---Oyun kalıcı olarak ücretsizdir, talep et'e tıklamanız yeterli diye biliyorum.
Blasphemous nasıl bir oyundur?;
-2D aksiyon oyunu olan Blasphemous Souls-like denebilecek bir oyundur. Oyunu henüz ben de oynamamış olsam da zor bir oyun olduğunu biliyorum ve bölüm tasarımlarının hoş olduğunu duymuştum.
-Bunun yanında Metroidvania tarzı bir oyun olduğunu da söylemek istiyorum.

---Oyunu oynamadığım için yorumlarım kısıtlı, oyun hakkında daha fazla şey öğrenmek isterseniz;

İYİ OYUNLAR!

Sabri okay

80+ Bronze
Evet arkadaşlar Blasphemous oyunu Amazon Prime üyelerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar kütüphanelerine ekledikleri müddetçe bedava.
Amazon Prime üyesiyseniz yapmanız gerekenler;
1) Sayfaya giriş yapın;
2)En aşağılara inip Prime'daki oyunlar kısmından Blasphemous'un üstüne gelip "Talep Et" butonuna tıklayın.
3)İndir ve oyna'ya tıklayın ve Windows için Amazon Games Uygulaması'nı indirip, hesabınıza giriş yaparak oyununuzu oynamaya başlayın.

---Oyun kalıcı olarak ücretsizdir, talep et'e tıklamanız yeterli diye biliyorum.
Blasphemous nasıl bir oyundur?;
-2D aksiyon oyunu olan Blasphemous Souls-like denebilecek bir oyundur. Oyunu henüz ben de oynamamış olsam da zor bir oyun olduğunu biliyorum ve bölüm tasarımlarının hoş olduğunu duymuştum.
-Bunun yanında Metroidvania tarzı bir oyun olduğunu da söylemek istiyorum.

---Oyunu oynamadığım için yorumlarım kısıtlı, oyun hakkında daha fazla şey öğrenmek isterseniz;

İYİ OYUNLAR!
İlk yorum

mesut3467

80+ Bronze
Bende neden görünmüyor?

edit: Son tarih 1 nisan olan oyunu neden önerdin anlamadım ?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular