LastShot
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,290
- İsim
- Berk Esenli
Evet arkadaşlar Blasphemous oyunu Amazon Prime üyelerine 1 Nisan 2021 tarihine kadar kütüphanelerine ekledikleri müddetçe bedava.
Amazon Prime üyesiyseniz yapmanız gerekenler;
1) Sayfaya giriş yapın;
2)En aşağılara inip Prime'daki oyunlar kısmından Blasphemous'un üstüne gelip "Talep Et" butonuna tıklayın.
3)İndir ve oyna'ya tıklayın ve Windows için Amazon Games Uygulaması'nı indirip, hesabınıza giriş yaparak oyununuzu oynamaya başlayın.
---Oyun kalıcı olarak ücretsizdir, talep et'e tıklamanız yeterli diye biliyorum.
Blasphemous nasıl bir oyundur?;
-2D aksiyon oyunu olan Blasphemous Souls-like denebilecek bir oyundur. Oyunu henüz ben de oynamamış olsam da zor bir oyun olduğunu biliyorum ve bölüm tasarımlarının hoş olduğunu duymuştum.
-Bunun yanında Metroidvania tarzı bir oyun olduğunu da söylemek istiyorum.
---Oyunu oynamadığım için yorumlarım kısıtlı, oyun hakkında daha fazla şey öğrenmek isterseniz;
İYİ OYUNLAR!
Amazon Prime üyesiyseniz yapmanız gerekenler;
1) Sayfaya giriş yapın;
Prime Gaming | Discover, download, and play games
Enjoy games and more gaming extras every month with Amazon Prime.
gaming.amazon.com
3)İndir ve oyna'ya tıklayın ve Windows için Amazon Games Uygulaması'nı indirip, hesabınıza giriş yaparak oyununuzu oynamaya başlayın.
---Oyun kalıcı olarak ücretsizdir, talep et'e tıklamanız yeterli diye biliyorum.
Blasphemous nasıl bir oyundur?;
-2D aksiyon oyunu olan Blasphemous Souls-like denebilecek bir oyundur. Oyunu henüz ben de oynamamış olsam da zor bir oyun olduğunu biliyorum ve bölüm tasarımlarının hoş olduğunu duymuştum.
-Bunun yanında Metroidvania tarzı bir oyun olduğunu da söylemek istiyorum.
---Oyunu oynamadığım için yorumlarım kısıtlı, oyun hakkında daha fazla şey öğrenmek isterseniz;
İYİ OYUNLAR!