beritankorkusuz
80+ Silver
Doslar forza horizon 4 için 300Tl biriktirdim ama şimdi fiyatında bakınca 600TL gözüküyor. Ucuza alabileceğim bir yer var mı ?
Xbox game pass üzerinden aylık 30tl gibi bir fiyata oynayabilirsin.Doslar forza horizon 4 için 300Tl biriktirdim ama şimdi fiyatında bakınca 600TL gözüküyor. Ucuza alabileceğim bir yer var mı ?
İlk ay 6tl ve bir sürü oyun varXbox game pass üzerinden aylık 30tl gibi bir fiyata oynayabilirsin.
Ultimate değilki o da standartXbox game pass üzerinden aylık 30tl gibi bir fiyata oynayabilirsin.
Ben oyuncustore dan almayı düşünüyorum ama hala güvenilirliğini araştırıyorum, tam emin olamadımUltimate değilki o da standart
Oyuncu store dan bende aldım ama hesabın şifresi her hafta değişiyor. Herkese ortak hesap veriyorlar. Bende oyun satıcısıyım ama herkese aynı hesabı vermiyoruz. Kendi hesaplarına lisans yapıyoruz. Şuan elimde stok kalmadı, daha ne zaman gelir bilmiyorum. Yayın yapmaya başlayacağım acilen almam lazımBen oyuncustore dan almayı düşünüyorum ama hala güvenilirliğini araştırıyorum, tam emin olamadım
Hesabı üstümüze alma diye bir olay varmış o nasıl oluyor, veya o olsa bile hesap gidiyor mu?Oyuncu store dan bende aldım ama hesabın şifresi her hafta değişiyor. Herkese ortak hesap veriyorlar. Bende oyun satıcısıyım ama herkese aynı hesabı vermiyoruz. Kendi hesaplarına lisans yapıyoruz. Şuan elimde stok kalmadı, daha ne zaman gelir bilmiyorum. Yayın yapmaya başlayacağım acilen almam lazım
Hesabı üstümüze alma derken ? Bilgilerini mi değiştiriyorsun ?Hesabı üstümüze alma diye bir olay varmış o nasıl oluyor, veya o olsa bile hesap gidiyor mu?
Hesabı üstümüze alma derken ? Bilgilerini mi değiştiriyorsun ?
Şirketimiz jdkskskskskksAlıntıyı görüntüle
DM den yazdığımda böyle bir cevap yazdılar
Ne diye?Şirketimiz jdkskskskskks
Sorsana aldığımız zaman bize verilen mail adresi lemeshyri3 mu diye
nereden bildiniz bende de o hesap varŞirketimiz jdkskskskskks
Sorsana aldığımız zaman bize verilen mail adresi lemeshyri3 mu diye