"Verilen email [email protected] mu" diye sormanı istiyor.Ne diye?
"Verilen email [email protected] mu" diye sormanı istiyor.Ne diye?
Heee anlamadım en başta"[email protected] mu" diye sormanı istiyor.
15x inanılmazşaşgın atanlar bir bomba daha söylüyeceğim hesabın 2000 küsür TL microsofta borcu var ve 196 bilgisayarda giriş yapılmış
Aman hocam vazgeçtim ya, bide onların borcuyla mı uğraşıcazşaşgın atanlar bir bomba daha söylüyeceğim hesabın 2000 küsür TL microsofta borcu var ve 196 bilgisayarda giriş yapılmış
borçla ilgili bi sıkıntı çıkmaz benceHeee anlamadım en başta
Mesaj otomatik birleştirildi:
15x inanılmaz
Aman hocam vazgeçtim ya, bide onların borcuyla mı uğraşıcaz
Söylüyorum@myresquest sendeki hesabın maili nedir? [email protected] mu?
Iste hu hesapların şifresi değişiyor her hafta , bu hesabi herkese satıyorlarSöylüyorum
[email protected]
Artık paşa paşa indirim bekleyip 300 tl ye ultimate edition ı alacağım gibiSöylüyorum
[email protected]
Onda ultimate yok işteDostum bu oyunu en ucuz olarak dağıttığın(!) sınırsız gamepass üyelikleriyle alabilirsin diye düşünüyorum.
Ki ürünler 1.5 yıldır aktif olarak sorunsuz kullanılırDostum bu oyunu en ucuz olarak dağıttığın(!) sınırsız gamepass üyelikleriyle alabilirsin diye düşünüyorum.
xbox game pass al hem çok oyun var"Verilen email [email protected] mu" diye sormanı istiyor.
Aynen hocam kesin öyledir. Kandırmanın bu kadarı da... Neyse detaylı olarak ifşa etmek istemiyorum.Onda ultimate yok işte
Ki ürünler 1.5 yıldır aktif olarak sorunsuz kullanılır
Hocam size verebilirim oyuncustore da 25 lira ama biz şifreyi size iletiyoruz 10 liraya salarım sınırsız gamepassOyuncu store dan bende aldım ama hesabın şifresi her hafta değişiyor. Herkese ortak hesap veriyorlar. Bende oyun satıcısıyım ama herkese aynı hesabı vermiyoruz. Kendi hesaplarına lisans yapıyoruz. Şuan elimde stok kalmadı, daha ne zaman gelir bilmiyorum. Yayın yapmaya başlayacağım acilen almam lazım
steamde 92 tl diye biliyorumDoslar forza horizon 4 için 300Tl biriktirdim ama şimdi fiyatında bakınca 600TL gözüküyor. Ucuza alabileceğim bir yer var mı ?