Neler Yeni

AC Odyssey-Origins ve Witcher 3 G.O.T.Y Edition aralarından hangileri alınır

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Witcher aralarındaki en iyi oyun, net bir şekilde. Game of the year edition'ında 2 adet DLC geliyor ve bu DLC'ler yer yer oyunun kendisinden bile daha iyi olabiliyor. Ben hem dlclerini çok seviyorum hem oyunu, özellikle Blood and Vine inanılmaz iyi bir DLC.
Bunun yanında odyyssey de 20tlye her türlü değer onu da öneririm. Fakat birini alacaksan o witcher 3 goty olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Odyssey alınır aralarından.

Witcher aralarındaki en iyi oyun, net bir şekilde. Game of the year edition'ında 2 adet DLC geliyor ve bu DLC'ler yer yer oyunun kendisinden bile daha iyi olabiliyor. Ben hem dlclerini çok seviyorum hem oyunu, özellikle Blood and Vine inanılmaz iyi bir DLC.
Bunun yanında odyyssey de 20tlye her türlü değer onu da öneririm.
şuan bu indirimlerden ac serisini alsam witcher zaten her zaman indirime giren bir oyun yoksa direk yapıştırmalı mıyım

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
şuan bu indirimlerden ac serisini alsam witcher zaten her zaman indirime giren bir oyun yoksa direk yapıştırmalı mıyım
Hocam witcher 3 her indirim döneminde bu fiyata düşüyor, odyssey de aynı şekilde 80tlye düşüyor fakat 60tllik kupon sürekli gelmiyor. O nedenle Odyssey'i alıp 60tl kar sağlayabilirsiniz. Oyunu bitirene kadar witcher 3 goty zaten yine indirime girer o zaman da witcher 3 alırsınız, ikisi de güzel oyundur ama witcher 3 ayrı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom