Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim PS STORE YAZ İNDİRİM

Oyunları biz mi tahmin ediyoruz?
  2. A

🔥İndirim 🔴 Steam Yaz İndirimleri Başladı!

Baldur's Gate 3 alınır mı? Daha önce o tarz oyun hiç oynamaıdm.
  3. A

❌İndirim Bitti! Farming Simulator 25 Fiyat Hatası 135TL(Ön Sipariş)

Ön siparişler hariç, satın aldığınız tüm indirmeler şu anda mevcuttur. İndirilebilir bir ürün için ön sipariş verdiyseniz, çıkış tarihinden 10 gün öncesine kadar sizden ücret alacağız. 1719320757 Oyun çıkınca hangi fiyatsa o fiyattan çekme durumu olabilir mi?
  4. A

🔥EPİC GAMES İNDİRİM KATALOĞU AYRINTILI LİSTESİ👍👍👍

Tamam brom zaten senin listene değil arkadaşların oyun listelerine alıntı attım fark ettiysen.
  5. A

Yok kral ya ben hiç beğenemiyorum maalesef.
  6. A

Bu tarz oyunlar dediklerin Dead space 8-10s Star Wars Jedi fallen ve survivor 10-12s Battlefield 2042 (bence çok kötü oyun yerine 1 ve 5'i tercih ederim) The Evil Within 1 ve 2 (10-12s) Skyrim special edition (bu devirde para verip oynanır mı bilemedim) 1704805084 Ayrıca emin ol canın FH5...
  7. A

1 ay içinde bu oyunları tüketip bir daha yüzüne bile bakmayacağın için olabilir. Hem de çok daha ucuz fiyata çok fazla oyun deneyimlemiş oluyorsun :) . Online bir oyun değilse ve kütüphane takıntın yoksa en mantıklısı bu devirde. 1704794927 Örneğin NFS Unbound. 5-6 saat oynadım bir daha yüzüne...
  8. A

Game passde neredeyse hepsi mevcut.
  9. A

The Last of Us Part 1 599.00 ₺

Alınır mı? 1703590855 Local price olarak ₺599.00 gözüküyor ama sepete ekleyince 1800 ₺ oluyor.
  10. A

Last of Us Part 1 mi Alan Wake 2 mi

Oyun süreleri ne kadar?
  11. A

Alan Wake 2 488 tl alınır mı?

Ben de onu düşünüuyorum
  12. A

🔥İndirim Epic Games Saçmalığı/ EA FC %50 İndirimde!

Okuduğunu anlama problemin mi var 'kanzi' ? 1700590564 Yayıncılar Epic'i sallamadığı için olabilir. 3 oyun dışında indirim yok zaten koca launcherda :D
  13. A

🔥İndirim Epic Games Saçmalığı/ EA FC %50 İndirimde!

Ahahahah herkes bir anda Epic fan boy kesilmiş. Diyorum ki orada %50 indirime girseydi de daha ucuzdan alsaydık. Neyse ki EA'in kendi uygulamasında 539 ₺ oradan alacağım.
  14. A

🔥İndirim Steam Sonbahar İndirimleri Başlamadı!?

Bölgesel fiyatlandırma olsaydı 17.5 dolara gelecekti. Yani 500₺.
Top Bottom