Neler Yeni

🔥EPİC GAMES İNDİRİM KATALOĞU AYRINTILI LİSTESİ👍👍👍

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
1 ay içinde bu oyunları tüketip bir daha yüzüne bile bakmayacağın için olabilir. Hem de çok daha ucuz fiyata çok fazla oyun deneyimlemiş oluyorsun :) . Online bir oyun değilse ve kütüphane takıntın yoksa en mantıklısı bu devirde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin NFS Unbound. 5-6 saat oynadım bir daha yüzüne bile bakmadım, hevesimi aldım çünkü. Neden bu oyun parasının çok daha ucuzuna 1 aylık game pass almasın insanlar?
1 ayda bu tarz oyunları tüketmen için hayatsız olman lazım. Unbound konusunda haklısın bende 3-4 saat oynayıp yüzüne bakmamıştım ama büyük ihtimal 3-4 ay sonra keyfim Unbound oynamak isteyecek, 3-4 ay sonra gamepass fiyatının ne olacağı belli değil, unbound zaten gamepasste 10 saatlikti diye biliyorum 10 saatlik olmasa bile 3 ay sonra gamepasste olup olmayacağı belli değil.

YiğitAysul

80+ Silver

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
ben nays indirimi ile 425 civarına cp2077+dlc aldım dlc çok çok iyi bence kaçırılmaz optimizasyon sorunları artık yok

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
1 ayda bu tarz oyunları tüketmen için hayatsız olman lazım. Unbound konusunda haklısın bende 3-4 saat oynayıp yüzüne bakmamıştım ama büyük ihtimal 3-4 ay sonra keyfim Unbound oynamak isteyecek, 3-4 ay sonra gamepass fiyatının ne olacağı belli değil, unbound zaten gamepasste 10 saatlikti diye biliyorum 10 saatlik olmasa bile 3 ay sonra gamepasste olup olmayacağı belli değil.
Bu tarz oyunlar dediklerin

Dead space 8-10s
Star Wars Jedi fallen ve survivor 10-12s
Battlefield 2042 (bence çok kötü oyun yerine 1 ve 5'i tercih ederim)
The Evil Within 1 ve 2 (10-12s)
Skyrim special edition (bu devirde para verip oynanır mı bilemedim)

Dead space 8-10s
Ayrıca emin ol canın FH5 dururken nfs unbound oynamak istemeyecek emin olabilirsin :) En azından 10 saatten fazla değil.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı

Dead space 8-10s

Ayrıca emin ol canın FH5 dururken nfs unbound oynamak istemeyecek emin olabilirsin :) En azından 10 saatten fazla değil.
Bf 2024 düzeldi ya baya oynanır

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

Dead space 8-10s

Sadece 1-2 oyun için gamepassı alır oyunları bitirirsin ona bir şey demiyorum, bu tarzdan kastım benim attığım oyunlardı. Aylık 170 tl pahalı, oynadığım oyunun pat diye gamepassten kaldırılacak korkusuyla oyun oynamak istemem. Sanki kafama silah dayıyorlar da bu oyunu 1 ay içinde bitiriceksin köle diyorlarmış gibi hissediyorum ama ucuzken 2-3 yıllık alanların kafa rahat. Gamepass kişiden kişiye değişir, senlik olabilir ama benlik değil. 🫡

yok fh 5 i de max 10 saat oynar yüzüne bakmam

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Sadece 1-2 oyun için gamepassı alır oyunları bitirirsin ona bir şey demiyorum, bu tarzdan kastım benim attığım oyunlardı. Aylık 170 TL pahalı, oynadığım oyunun pat diye gamepassten kaldırılacak korkusuyla oyun oynamak istemem. Sanki kafama silah dayıyorlar da bu oyunu 1 ay içinde bitiriceksin köle diyorlarmış gibi hissediyorum ama ucuzken 2-3 yıllık alanların kafa rahat. Gamepass kişiden kişiye değişir, senlik olabilir ama benlik değil. 🫡

yok fh 5 i de max 10 saat oynar yüzüne bakmam
Tamam brom zaten senin listene değil arkadaşların oyun listelerine alıntı attım fark ettiysen.

YiğitAysul

80+ Silver

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

YiğitAysul

80+ Silver

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
%33 indirimden yararlanmak için NFS unbound + wrc 10 almayı düşünüyorum ne dersiniz? Forza olsa efsane olurdu...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom