Game passde var, gereksiz bence.NFS Unbond bu fiyatlara alınır mı ?
Gamepass im yokGame passde var, gereksiz bence.
kanka bu gamepass ücretsiz bir şey mi? niye sürekli gamepasste var gamepasste var diyorsun? gamepasste var da ne zaman kaldırılacakları belli bile değil ve gamepass pahalı.Game passde var, gereksiz bence.
Xboxta 200 tl ultimate olanıRDR2 online varken RDR2 hikayesine gerek var mı sizce birde RDR2 ye %30 kupon uygulanmıyor mu dün alıyordum 250tl yazıyordu yanlış kartı girdim sonra tekrara alacakken 379tl oldu.
EPIC COUPON
Your cart doesn't qualify for this coupon. Get 33% off when you spend TRY 199.99 or more on eligible items. Yazıyor
acaba online zaten bende olduğu için mi düşmüyor fiyat diyeceğimde ilk sepete ekleyince düşmüştüAlıntıyı görüntüle
Ooo daha iyi o zaman teşekkürler oradan alayım birde 178 tl olan var acaba aralarındaki fark neXboxta 200 TL ultimate olanı
Reis kullandığın siteyi özelden yazsanasiz hala oyun mu satın alıyorsunuz ! çoktandır korsancıyız
Online dahil ve birkaç kostüm ve at veriyor diye biliyorumOoo daha iyi o zaman teşekkürler oradan alayım birde 178 TL olan var acaba aralarındaki fark ne