Neler Yeni

🔥EPİC GAMES İNDİRİM KATALOĞU AYRINTILI LİSTESİ👍👍👍

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
tek konuya ilave oyunlar sığmadı, siz ekleyin agam daha güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden dostum oyun bagimlisi olunca arayüz pek bakmiyorum. oyun olsun hesapli ve güzel olsun bana göre. haa steam de ayni fiyatta ise ordan alırdım
hocam bu mesajı beğenirmisin alacağım zaman konuya ulaşayım :D

TahinPekmez

80+ Silver

Senerr

80+ Bronze
neden dostum oyun bagimlisi olunca arayüz pek bakmiyorum. oyun olsun hesapli ve güzel olsun bana göre. haa steam de ayni fiyatta ise ordan alırdım
Ben hangisinde hesaplıysa oradan alıyorum ama arada bir çılgınlık yapıp steamden alacağım dediğim an cebim yanıyor. Cebim yanmadan epicten aldığım zamanda oha bu kadarda launcher farkı olamaz diyorum bu seferde beynim yanıyor. Her türlü yanıyoruz. :D

İkisi de kötü launcher değil ama Valve markalığını ve köklü olmasını konuşturuyor yıllardır tek el oluşu falan. Atölye desteği, incelemeler, kuratörler falan derken açılıyorda ara açılıyor. Steam sosyal platform gibidir benim için ama Epic'in gözümde Origin launcher veya Ubisoft Launcher'dan bir farkı yok ya da Gog Launcher'dan.

Türk lirasına dönseler oyunları bedava veriyorlarmış gibi sevinirim ama yapacak bir şey yok. Şu an Epic'in steam'e yaklaşabilmesini dilemekten ve beklemekten başka çarem yok. İki launcher olmadanda yapamam ama bana Steam Türk lirasına dönecek ve ikisinden birini seçmek zorunda kalacaksın deseler Epic'i rahat satarım.

TahinPekmez

80+ Silver
Ben hangisinde hesaplıysa oradan alıyorum ama arada bir çılgınlık yapıp steamden alacağım dediğim an cebim yanıyor. Cebim yanmadan epicten aldığım zamanda oha bu kadarda launcher farkı olamaz diyorum bu seferde beynim yanıyor. Her türlü yanıyoruz. :D

İkisi de kötü launcher değil ama Valve markalığını ve köklü olmasını konuşturuyor yıllardır tek el oluşu falan. Atölye desteği, incelemeler, kuratörler falan derken açılıyorda ara açılıyor. Steam sosyal platform gibidir benim için ama Epic'in gözümde Origin launcher veya Ubisoft Launcher'dan bir farkı yok ya da Gog Launcher'dan.
kesinlikle steam tabi ki harika ama beni düşünmüyorsa bende onu düşünmem. doğum gününü kutlarım

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
17 olan marvel oyununu almayın bence. Son gün hediyesi olarak gelcek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Nays indirimi sona erdi bilginize. (%20 yerine %10 oldu ve 50 tl ile sınırlı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
StephenWolf
Son 40 TL bakiyem kaldı remnant almayı düşünüyorum tek sarar mı ya da başka önerebileceğiniz mutlaka al dediğiniz fps olmayan bir oyun var mı

TahinPekmez

80+ Silver

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler %10 luk geri ödemeyi alabilen varmi benimki hala verilmedi onlarla oyun alcaktim

TahinPekmez

80+ Silver

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
bedava fiyatlar alın mı diyorsunuz anlamadım :)
Dead space
Star Wars Jedi fallen ve survivor
Battlefield 2042
The Evil Within 1 ve 2
Skyrim special edition
Gibi oyunlar bunlar için diyorum.
Game passde neredeyse hepsi mevcut.

Top Bottom