Oyunu çok istiyorum elden ring dlcsinide istiyorum tabii güzel bir indirim gelirse bakalım AAA oyun var mı epicte güzel indirimliHiç takip etmediğim bir oyun ama Steam tarafında güzel şeyler gelebilir. Tek dezavantajımız dolar![]()
valla beklediğim çok AAA oyun var ama bakalım inş 2025 girmeden üzülmeyizEpicten zamanında aldım. Bende eklentinin indirime girmesini bekledim ama 499₺ çakıldı kaldı. Bakalım steamde güzel fiyat olursa oraya geçerim![]()
Hangi oyunları bekliyorsun hocam listeni paylaşabilir misin?valla beklediğim çok AAA oyun var ama bakalım inş 2025 girmeden üzülmeyiz![]()
valla listem yokda yazayım returnal elden ring cyberpunk wukong last of us part 1 spider man ghost of tsushima en çok beklediklerim bunlarHangi oyunları bekliyorsun hocam listeni paylaşabilir misin?
elden ring tarzı oyunlar günlük 1 2 saat oyna çık yapılabilecek oyunlar mıdır yoksa hayatsız oyunu mudur acabavalla listem yokda yazayım returnal elden ring cyberpunk wukong last of us part 1 spider man ghost of tsushima en çok beklediklerim bunlar
ne kadar seveceğine bağlıelden ring tarzı oyunlar günlük 1 2 saat oyna çık yapılabilecek oyunlar mıdır yoksa hayatsız oyunu mudur acaba
severim yani dead cells yada hollow knight tarzı sürekli bosslarla savaş öl geri dön kasıl ve tekrar savaş temasıyla sıkıntım yokne kadar seveceğine bağlı![]()
o zaman uzun süre oynarsın rahatseverim yani dead cells yada hollow knight tarzı sürekli bosslarla savaş öl geri dön kasıl ve tekrar savaş temasıyla sıkıntım yok
peki sence su yeni çıkan stalker2 ile fm25 indirime girer mi
enfesMafia oyununu set halinde 93.50₺
Wrc 10 Deluxe - 35.40₺
Star Wars J.F. 52.49₺
Star Wars Üç oyun 102₺
Crysis sevenler kaçırmasın 47.25₺
Need For Speed serisinde de indirim gördüklerimi ekliyorum. Tavuk döner parasına..
Sizde kaçırmayın dediğiniz oyun varsa ekleyiniz. İndirimler 3 Aralık'ta bitiyor.
Edit. Uyarı üzerine ekstra ekliyorum...
Battlefield V 35₺
Sherlock Holmes 25₺
Back 4 Blood: Ultimate Edition 39.90₺
yeni indirime girdi bence girmez veya indirim bitiş süresi ne zaman kififa 25 daha fazla indirime girer mi? yüzde50 var şuanda sanırım.
Bf1> bf5Mafia oyununu set halinde 93.50₺
Wrc 10 Deluxe - 35.40₺
Star Wars J.F. 52.49₺
Star Wars Üç oyun 102₺
Crysis sevenler kaçırmasın 47.25₺
Need For Speed serisinde de indirim gördüklerimi ekliyorum. Tavuk döner parasına..
Sizde kaçırmayın dediğiniz oyun varsa ekleyiniz. İndirimler 3 Aralık'ta bitiyor.
Edit. Uyarı üzerine ekstra ekliyorum...
Battlefield V 35₺
Sherlock Holmes 25₺
Back 4 Blood: Ultimate Edition 39.90₺