Oyun oynarken ekran görüntüsü paylaşıyorum ve başarım kasıyorum. Her oyun bitirince de inceleme gönderiyorum, bu yüzden önemli benim için.neden dostum oyun bagimlisi olunca arayüz pek bakmiyorum. oyun olsun hesapli ve güzel olsun bana göre. haa steam de ayni fiyatta ise ordan alırdım
evet sana hak veriyorum. dolara geçince f-de fikrin değişmediyse yapacak bir şey yok. biraz boykot yapmak iyi olurdu aslındaOyun oynarken ekran görüntüsü paylaşıyorum ve başarım kasıyorum. Her oyun bitirince de inceleme gönderiyorum, bu yüzden önemli benim için.
Oyun alamadığım için boykot oluyor zaten biraz. Çok oyun biriktirdiğim için onlar yeter şimdilik.evet sana hak veriyorum. dolara geçince f-de fikrin değişmediyse yapacak bir şey yok. biraz boykot yapmak iyi olurdu aslında
en iyisi agaOyun alamadığım için boykot oluyor
pek sevmiyorum formula , ama seven için kaçmazF1 manager 2023 ve F1 23'ü öneririm bende. Bedava olur mu acaba diye almaya çekiniyorum şuan
ben aldımAğalar f1 alınır mi ne diyonuz
İndirime girmeyen oyunu almiyoz zaten agaHala daha indirime girmemiş oyunlar var ben o yüzden bekleyin derim. İndirim 10 Ocak tarihine kadar devam ediyor nasılsa.