Arama sonuçları: *

1. berkec34

Yazılım öğrenip sertifika alabileceğim yerler

bilge adam boost bak, başvuruları başladı herhalde, eğitime katılmaya hak kazanırsan eğitimden sonra staj yaptırıyorlar işe sokuyorlar işe girdikten sonra maaşınla ödemesini yapıyorsun.
  2. berkec34

Hangi yazılım dilini öğrenmeliyim

Datacı ol bari ben de onu söyleyeyim 😂 üni mezunu işi az çok bilen kişiler 6-7 ile başlıyor. Bizşm tanıdık burada 7 maaş alıp yurtdışındada part çalışıyor almanyada bir firmada. Ordan da 500 eurp alıyor aylık😂 bu arada bence senin ne istediğin önemli piton c# java hepsi iyidir. C# ve python...
  3. berkec34

Bu kitaplar C# dili temel öğretim için uygun mudur ?

Bence kitaba gerek yok gerek yabancı gerek Türkçe kaynak oldukça çok... hatta internette belkide bu kitapın pdf halini bulabilirsin. bu kitap yerine udemyden bir eğitim almak bana daha mantıklı geliyor açıkcası. Şahsen yabancı kaynaklar oldukça fazla ben onları öneririm sana. Ama illa bir...
  4. berkec34

YAZILIM ÖĞRENME VİDEOLARINI ANLAYAMIYORUM

ben başta css ve html vs bakmadığını düşünerekten öneri verdim sizde "bakacak tabii direkt programlama dili mi öğrencek? böyle diyorsunuz sonra HTML ve CSS öğrenmen seni programlamaya hazırlamaz. " böyle diyorsunuz. benim yanlış anladığım yok siz yanlış yerlere çekiyor istediğiniz gibi...
  5. berkec34

ve başta dediğim gibi iyi bir yazılımcının yazdığı kod bellidir bunun içinde birçok örnek vardır En verimli günlerimden biri 1000 satırlık kodu fırlatıp attığım gündü.  — Ken Thompson Programlamadaki ilerlemeyi kod satırı ile ölçmek uçak üretiminde ki ilerlemeyi ağırlık ile ölçmeye benzer. —...
  6. berkec34

Tartışma derken ben html vs css vs bakmamışsındır diye düşünerekten ona bakmanı önerdim arkadaşta program dili değil diye atar gider yaptı anlamadım. yani zaten uzun süredir evdeyiz kafa gitmiş kelimelere pek takılmamak gerekiyor diye düşünüyorum
  7. berkec34

Umarım bakmıştır siz haklısınızdır :giggle:
  8. berkec34

harikasınız bir harf eksik yazdım düzelterek bi yerleriniz göğe ermiştir :D. çocuk hiçbir şey anlamadığını ifade etmiş önceki yazılarında belki html css bakmamıştır bakıp olayın mantığını anlar diye önerdim. Kaldıki o zaman çocuk algoritmada baksın 9.sınıfta olan birine ufak başlangıçlar...
  9. berkec34

çok zorlama kendini zaten en iyi yazılımcılar dahi günde 400-500kod satırından fazla yazmıyorlardır istisnai durumlar hariç. Sana tavsiyem html css gibi programalrdan başlayıp sonra C# geçebilirsin madem diğer dilleri istemiyorsun. Ek olarak C# ta sürekli kendin proje düşünüp onu yapmaya...
Top Bottom