Neler Yeni

Hangi yazılım dilini öğrenmeliyim

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Python öğreniyordum c# öğren dediler c# öğreniyorum java öğren diyorlar
amacım para kazanmak gerekirse siber güvenlik uzmanı olup sızma testi yaparım bankalara vb. gerekirse bankalar için sitelerini yazarım gerekirse oyun yaparım gerekirse uygulama yazarım benim için hepsi zevkli açıkcası freelancer olarak çalışsam hangisinden daha çok kazanırım diye düşündüğümde şirketler için muhasebe uygulamaları geldi depolarından düşücekleri mallar için vb.
ne önerirsiniz ne yapmalıyım kariyerimi nereye yönlendirmeliyim hangi dili öğrenmeliyim

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Datacı ol bari ben de onu söyleyeyim 😂 üni mezunu işi az çok bilen kişiler 6-7 ile başlıyor. Bizşm tanıdık burada 7 maaş alıp yurtdışındada part çalışıyor almanyada bir firmada. Ordan da 500 eurp alıyor aylık😂

bu arada bence senin ne istediğin önemli piton c# java hepsi iyidir. C# ve python daha önde ğlkemizde herhalde. İstersen go da öğrenebilirsin işi bilene yazılımda hep para var hangisini öğrendiğin çok önemli değil gibi para kazanma amacıyla öğrenşyorsan

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,868
İsim
Can BOZKURT
amacım para kazanmak gerekirse siber güvenlik uzmanı olup sızma testi yaparım bankalara vb. gerekirse bankalar için sitelerini yazarım gerekirse oyun yaparım gerekirse uygulama yazarım benim için hepsi zevkli açıkcası freelancer olarak çalışsam hangisinden daha çok kazanırım diye düşündüğümde şirketler için muhasebe uygulamaları geldi depolarından düşücekleri mallar için vb.
ne önerirsiniz ne yapmalıyım kariyerimi nereye yönlendirmeliyim hangi dili öğrenmeliyim
Önce yapmak istediğin şeyi belirlemen gerek ondan sonra dili belirleriz.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce yapmak istediğin şeyi belirlemen gerek ondan sonra dili belirleriz.
aslında hepsini birden yapmak istiyorum hem oyun yazabiliyim hem uygulama hem sistemlere sızabileyim hemde site tasarlayabileyim

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
aslında hepsini birden yapmak istiyorum hem oyun yazabiliyim hem uygulama hem sistemlere sızabileyim hemde site tasarlayabileyim
İyi bir programcı bunların hepsini yapar zaten. Programı yada oyunu dil yada araç yapmaz, programcı yapar. Dil sade kolaylık sağlar. Önemli olan öğrenebilmek. Bunu da çok az kişi başarabiliyor. Kendine güveniyorsan, başaramayanları dinlemeyeceksin. Sonra onlar gibi olursun.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi bir programcı bunların hepsini yapar zaten. Programı yada oyunu dil yada araç yapmaz, programcı yapar. Dil sade kolaylık sağlar. Önemli olan öğrenebilmek. Bunu da çok az kişi başarabiliyor. Kendine güveniyorsan, başaramayanları dinlemeyeceksin. Sonra onlar gibi olursun.
hepsini öğrenebilir miyim şimdi

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
hepsini öğrenebilir miyim şimdi
Bir dile odaklan. Hepsini farklı diller şeklinde öğrenemezsin. C# yada Python öneririm. Çünkü istemediğin kadar kaynak bulabilirsin. Türkçe kaynaklar dahi bol bu ikisi için. C# daha kolay. Her iki dil ile yapamayacağın çok az şey var.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
C# öğren.

Top Bottom