Neler Yeni

Yazılım öğrenip sertifika alabileceğim yerler

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Yazılım öğrenip sertifika alabileceğim yerler var mı? Sertifikasının iyi olması önemli o yüzden Udemy vs. tercih etmiyorum parası önemli değil eğitim Türkçe olursa iyi olur.

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
Bilge adam diye bir kurs duymuştum 6 ay sürüyormuş ilk deneyim sağlama konusunda fena değillermiş.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
bilge adam boost bak, başvuruları başladı herhalde, eğitime katılmaya hak kazanırsan eğitimden sonra staj yaptırıyorlar işe sokuyorlar işe girdikten sonra maaşınla ödemesini yapıyorsun.

EUM4R

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk
BTK akademi den alabilirsin e devlet onaylı dersleri sıkıcı ama çeşit çok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erkam Kılınç
olabilir ama çok sıkı olmaması lazım okul da var çünkü. İstanbul'da oturuyorum.
42 İstanbul ve 42 Kocaeli'yi araştırmanı öneririm. Artık hangisi sana daha yakınsa orda takılabilirsin. Ne kadar büyük bir kuruluş olduğunu araştırınca göreceksin.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Btk varmis devlete ait ben ordan başlamayı düşünüyorum iyi midir? acaba bilen varmı?
BTK akademi den alabilirsin e devlet onaylı dersleri sıkıcı ama çeşit çok.
Btk akademiye üye oldum, yaklaşık ta 3 saat kadar ders dinledim. Ama duyduğuma göre oranında sertifikası Udemy'den farksızmış. Kalitesiz yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilge adam diye bir kurs duymuştum 6 ay sürüyormuş ilk deneyim sağlama konusunda fena değillermiş.
bilge adam boost bak, başvuruları başladı herhalde, eğitime katılmaya hak kazanırsan eğitimden sonra staj yaptırıyorlar işe sokuyorlar işe girdikten sonra maaşınla ödemesini yapıyorsun.
Baktım şimdi fiyatlar normal bir kişiye göre biraz tuzlu ama gelecekte bana para kazandıracaksa almak mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

42 İstanbul ve 42 Kocaeli'yi araştırmanı öneririm. Artık hangisi sana daha yakınsa orda takılabilirsin. Ne kadar büyük bir kuruluş olduğunu araştırınca göreceksin.
Baktım şimdi evet daha siteye girer girmez ne kadar büyük bir kuruluş olduğunu anladım.Fakat eğitim 18 yaş üstüymüş.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Acar
tavsiyem şu ki zaten işveren gözünde 60 milyar verdiğiniz bootcamp ile udemy sertifikası çok da farklı değil.
önce yönelmek istediğiniz alanı seçin. bu sırada kendiniz btk akademi olur/YouTube olur udemy olur bir şeyler öğrenin.

sürekli arka arkaya tutorial izlemeyin. işi yaparken öğrenirsiniz. temelleri aldıktan sonra direkt Youtube'da birisi işi yaparken video çekmiştir onu izleyin sonra taklit edin.
bu aşamaya gelince yine bootcamp ihtiyacınız olursa zaten kendiniz tayin edecek kadar bilgi sahibi olursunuz.

jaguar66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Abdullah
sertifika'yı kim söylediyse uzaklaşın. TR'de kurumsallarda çalışmak istiyorsanız üni + ing. şart
yurt dışı istiyorsanız ing. genelde yeterli olacaktır.

ing. ve üni. olmadan da birçok firmada çalışırsınız ama genelde vasat yerler olur. öğrenme veya makale okuma aşamasında ise kesinlikle ing. olmazsa öğrenme süresi x2 olacaktır.

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Uniye ihtiyac yok yazilim da
bir de yazilim bolumu olarak amaciniz nedir?
Web sitesi mi? Data Science mi? AWS mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,378
Üyeler
163,997
Son üye
sorusoran34
Top Bottom