Neler Yeni

Yazılım öğrenip sertifika alabileceğim yerler

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Enes Altunışık
Uniye ihtiyac yok yazilim da
bir de yazilim bolumu olarak amaciniz nedir?
Web sitesi mi? Data Science mi? AWS mi?
Mobile software alanında kendimi geliştiriyorum. Çevremde üniversitenin iş imkanı konusunda çok önemli olduğunu savunan çok kişi var. Bu alanda çalışıyorsanız ne tavsiye edersiniz?

jaguar66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Abdullah
LinkedIn'dan kendi alanınızda iş ilanlarına girip bakabilirsiniz. Üni. var mı yok mu görebilirsiniz.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Can BOZKURT
Arkadaşlar merhaba. Yazılım öğrenip sertifika alabileceğim yerler var mı? Sertifikasının iyi olması önemli o yüzden Udemy vs. tercih etmiyorum parası önemli değil eğitim Türkçe olursa iyi olur.
only js

Yasin Çınar

80+ Bronze
sertifika'yı kim söylediyse uzaklaşın. TR'de kurumsallarda çalışmak istiyorsanız üni + ing. şart
yurt dışı istiyorsanız ing. genelde yeterli olacaktır.

ing. ve üni. olmadan da birçok firmada çalışırsınız ama genelde vasat yerler olur. öğrenme veya makale okuma aşamasında ise kesinlikle ing. olmazsa öğrenme süresi x2 olacaktır.
evetr ingilizce şart zaten ingilizcemde fena sayılmaz. Üni konusunda ne yapacağımı bilmiyorum büyük ihtimalle okurum ama nasıl bir ünide orası belli değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uniye ihtiyac yok yazilim da
bir de yazilim bolumu olarak amaciniz nedir?
Web sitesi mi? Data Science mi? AWS mi?
siber güvenlik alanına daha fazla ilgim var. Fakat bunun için nasıl yol izlemem gerektiğini vs. bilmiyorum şuanda.

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Mobile software alanında kendimi geliştiriyorum. Çevremde üniversitenin iş imkanı konusunda çok önemli olduğunu savunan çok kişi var. Bu alanda çalışıyorsanız ne tavsiye edersiniz?
Kendim bu alanda calismiyorum ancak bir cok kurs arkadasim ise girdiler uni olmadan. (Uni mezunu ama baska bir meslek)

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Kendim bu alanda calismiyorum ancak bir cok kurs arkadasim ise girdiler uni olmadan. (Uni mezunu ama baska bir meslek)
Başka bir bölümden de olsa bir altyapıları var. Bir Lise mezunu bir kuruma "ben siber güvenlik uzmanıyım" diye iş başvurusunda bulunsa, sence ciddiye alırlar mı?

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Başka bir bölümden de olsa bir altyapıları var. Bir Lise mezunu bir kuruma "ben siber güvenlik uzmanıyım" diye iş başvurusunda bulunsa, sence ciddiye alırlar mı?
Ingilizce ogretmeni frontend developerlik icin ise girdi. Sayisal bolum bile degil. IT'de onemli olan liyakatdir.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Ingilizce ogretmeni frontend developerlik icin ise girdi. Sayisal bolum bile degil. IT'de onemli olan liyakatdir.
İngilizce öğretmeni Lise mezunu değildir ama, değil mi?
Altyapı ile söylemek istedeğim anlama kapasitesi. Matematiği var, İngilizce si var, bir de iradesi varsa, tüm yeterlilik özelliklerine sahip.

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
İngilizce öğretmeni Lise mezunu değildir ama, değil mi?
Altyapı ile söylemek istedeğim anlama kapasitesi. Matematiği var, İngilizce si var, bir de iradesi varsa, tüm yeterlilik özelliklerine sahip.
Hocam eger isi yapabiliyorsa birakin normal bir uni mezununun yerini bogazici mezununun yerini de alir. En kotu freelancer olabilir.

Top Bottom