Arama sonuçları: *

1. stizzy

C#'Da Regionların Çalışmasını Durdurma.

Hocam bu konuyu açtıktan 30dk sonra aklıma gelen tüm ingilizce cümleleri yazarak buldum yinede teşekkür ederim
  2. stizzy

C#'Da Regionların Çalışmasını Durdurma.

Merhaba dostlar. C# öğrenmeye başladım ve not olarak bir .cs dosyasında derslerde anlatılanları not alıyorum ve bunları gruplamak için #region kullanıyorum ama boş bir yere console.writeline("sa"); yazmama rağmen hala en sonuncu regionu çalıştırıyor. Tüm komutların başına // eklemek yoruyor ve...
  3. stizzy

Hiç yazılım merakınız / deneyiminiz / hevesiniz oldumu ?

Bir ara python öğrenmeye başlamıştım sıkıcı gelmeye başladı bende bıraktım ama komut satırına yazı yazmak çok zevkli bir şey.
  4. stizzy

Python sorun nerede?

@PeykSoftware
  5. stizzy

C# için ücretsiz kurs önerisi

Bilmiyorum hocam.
  6. stizzy

C# için ücretsiz kurs önerisi

1milyon istihdam şeysi var
  7. stizzy

Unity için 0 dan c# öğrenmek zor mu ?

@PeykSoftware
  8. stizzy

Bu kodu yazdığımda hata veriyor nerede hata yaptım?

@PeykSoftware hocam bi el atarsınız her şey düzgün gibi duruyor ama bulamadım 1627155042 hastalıgı kısmındaki ı ları i yapmayı dener misin hocam
  9. stizzy

Forum hakikat teması nedir? Aynısından arıyorum

bilmediğim için hocam
  10. stizzy

Forum hakikat teması nedir? Aynısından arıyorum

Sorunu cevaplayamam ama bayağı bir güzelmiş
  11. stizzy

[python] 5 Haftalık Ücretsiz Yapay-Zeka Eğitimi | GAIH-GDGTurkey

hocam başka diller için varmı c# vs
  12. stizzy

python print çalışmıyor

hocam unutmuşum burayı ya, terminale python ilkapp.py yazınca SyntaxError: Non-UTF-8 code starting with '\xff' in file hatası veriyor du 1624615087 terminalde yazdığım kod çıkmıyordu, düzelttim kurcalayarak
  13. stizzy

python print çalışmıyor

merhaba pythonda print komudu çalışmıyor yabancı forumlarda araştırdım ama anlamadım
  14. stizzy

Python örnek proje login and register system

hocam bende kodlamaya başladım(daha algoritma soruları bakıyorum) siz ilk phyton mu öğrendiniz yoksa başka diller mi
Top Bottom