Neler Yeni

Hiç yazılım merakınız / deneyiminiz / hevesiniz oldumu ?

Siz hangi programlama dilini tercih ederdiniz ?

• C++

Oylar: 3 15.0%
  • C#

Oylar: 2 10.0%
  • Python

Oylar: 10 50.0%
  • Java

Oylar: 2 10.0%
  • Html

Oylar: 3 15.0%

• Oy kullanan toplam üye
    20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Benim sadece bi Visual Basic kullanmışlığım olduydu ve bir - iki tane MessageBox, Hello World komutu yazmıştım 😜 şaka bir tarafa şu bir gerçek ki, yazılım geleceğin en büyük mesleki gurubundan asla çıkmayacak ve daha da değerli bir hâle bürünecek. (C++ öğrenmeyi çok istiyorum, hevesim var)

Sizlerin de yazılım hakkında düşünce ve yorumlarınızı da bekliyorum 😃

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Vardı, arkadaşımın yazılım bilgisi sayesinde 1 haftada 3k değerinde iş yaptığını öğrenince daha da heveslendim. Kendisi de bana öğretmek istiyordu zaten iyi denk geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vardı, arkadaşımın yazılım bilgisi sayesinde 1 haftada 3k değerinde iş yaptığını öğrenince daha da heveslendim. Kendisi de bana öğretmek istiyordu zaten iyi denk geldi.
Hangi dil kullanıyor ?

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Bir ara python öğrenmeye başlamıştım sıkıcı gelmeye başladı (büyük ihtimalle düzgün öğrenemedim ya da sadece not aldıp uygulamaya koyamadığım için) bende bıraktım ama komut satırına yazı yazmak çok zevkli bir şey.

Zechion

80+ Silver
Benim sadece bi Visual Basic kullanmışlığım olduydu ve bir - iki tane MessageBox, Hello World komutu yazmıştım 😜 şaka bir tarafa şu bir gerçek ki, yazılım geleceğin en büyük mesleki gurubundan asla çıkmayacak ve daha da değerli bir hâle bürünecek. (C++ öğrenmeyi çok istiyorum, hevesim var)

Evet oldu. Hatta bazı site kodlamaları, oyun kodlamaları, ders programı kodlamaları vb. yaptım kendim için. Zor olmayan düşük seviyede olan şeylerdi zaten. Sınav, okul gibi şeyler derken baya ara verdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

Büyük ihtimalle yazın Java html ve phyton u bitirmiş olurum

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hangi dil kullanıyor ?
Bilmiyorum ne yalan söyleyeyim, sadece yazılım muhabbeti geçtikçe bu işte para var diyip duruyor.
Mobil oyun kodluyordu, web site templatelerini düzenleyerek başkalarına satıyordu bildiğim kadarıyla.

Zechion

80+ Silver
Evet oldu. Hatta bazı site kodlamaları, oyun kodlamaları, ders programı kodlamaları vb. yaptım kendim için. Zor olmayan düşük seviyede olan şeylerdi zaten. Sınav, okul gibi şeyler derken baya ara verdim.
Şuan öğrenilebilecek en rahat kod python olabilir. En çok tercih edilen de python diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle yazın Java html ve phyton u bitirmiş olurum
Bahtın açık olsun ♡
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum ne yalan söyleyeyim, sadece yazılım muhabbeti geçtikçe bu işte para var diyip duruyor.
Mobil oyun kodluyordu, web site templatelerini düzenleyerek başkalarına satıyordu bildiğim kadarıyla.
Evet para var ama senin performansına da bağlı olarak değişkenlik gösterir ama şüphesiz Türkiye'nin geri kalmış olduğu konulardan birisi maalesef. Mesela teknoloji ürünlerini en az ihraç eden ülkelerin başında geliyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Bahtın açık olsun ♡
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet para var ama senin performansına da bağlı olarak değişkenlik gösterir ama şüphesiz Türkiye'nin geri kalmış olduğu konulardan birisi maalesef. Mesela teknoloji ürünlerini en az ihraç eden ülkelerin başında geliyoruz.
Teşekkürler hocam en kısa sürede sizde öğrenirsiniz umarim

Zechion

80+ Silver
Bu arada Assembly (makine dili) ni bir mühendisden dinledim biraz anlattı bana mantığını 0 ve 1 mantığını çok muazzam ve güzel bir dildi.
Assembly bilmiyorum fakat bölümüm nedeniyle PLC Ladder Diagram kodlama dili biliyorum. Biraz zor fakat güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,413
Üyeler
161,851
Son üye
yuzonuc
Top Bottom