Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Samsung kullanıcılarına ücretsiz 6 aylık Amazon Prime gerçek mi?

Sorun olmaz ödeme gününden önce iptali gerçekleştirirsin.
  2. DonanımFikir

Gelen virüslü mail ( acemi işi :) )

Mail ismi gerçekçi duruyor bence. Tabi amazon'un pdf şeklinde dosya gönderdiğini 1 kere bile göndermedim. Hepsiburada veya trendyol olsa kanıp basabilirdim dalgın olsam.
  3. DonanımFikir

Bir Siteye Girerek Hacklenilebilir Miyiz

Aslında dediğinin çoğu kendi reklam ettikleri şeyleri indirtmeye çalışıyor. Hepsi trojan vb. olcak diye şart yok. Yine de girdiysen direk siteden çıkmanı öneririm herhangi bir yere basmadan site içindeki.
  4. DonanımFikir

Çözüldü✓ Gaminggen erişim engeli

Aynı durumdan onlarca olmaya başladı. Site yoğunluktan çöktü, çoğu insanlarda da böyle.
  5. DonanımFikir

Youtubedan virüs bulaşır mı ?

Tabikide HAYIR. İmkansız diyebiliriz, fakat youtube videolarının açıklama kısmındaki linklerine tıklarken dikkat edilmeli.
  6. DonanımFikir

Trojan Bulaştı Yardım !!!

Format bence en iyi çözüm olabilir. Yinde: Görev yöneticisinde farklı bir işlem çalışıyorsa o dosyanın oluşmasını sağlayan şey olabilir. Şu iki yerde Windows dışı bir işlem olduğunu düşünüyorsan o dosyanın oluşmasını sağlayan şey olabilier
  7. DonanımFikir

İndirdiğim uygulama yanlış pozitif Trojen olabilir mi?

Konuyla Alakalı: Bu arada büyük ihtimal o dosyada virüs var ve çoğu ''Trojan'' ve şüpheli olarak görüyor VirüsTotal'e de pek güvenme kötü sitelere de virüssüz diyor. Yine de o dosyada virüs vardır %99. İlla sistemini çökertmez, ama trojan da zararlıdır çok. Konudan bağımsız: Yaşadığım olayda...
  8. DonanımFikir

Hacklenip Hacklenmediğinizi Öğrenin

Orada belirtilen yerden çok daha fazla hackleniyoruz [Daha doğrusu verilerimiz çalınıyor.] Mağazaya gidip bilgilerinizi verdiiğinizde bile bilgilerimiz onlara da vermiş oluyoruz.
  9. DonanımFikir

Hesaplardan +18 arama yapılmış

Ailenin o tarz aramaları yapmadığını düşünüyorsan. TELEFONDA VİRÜS OLABİLİR [Kesin demiyorum fakat Telefonda Bi Virüs taraması yaptır ,olmazsa telefona FORMAT atabilirsin aileden izin alarak tabii ki.
  10. DonanımFikir

Windows Defender Sürekli Virüs Buluyor ve 1 Tanesinde İşlem Yapamıyorum

tabii ki özel bilgilerini vb. alabilir virüsler zaten amaçları sistemine zarar vermek. Halen sisteminde çalışıyor En iyisi güzel bir format at ve internetten de 10 15 tl ye Retail key vb. bakabilirsin.
  11. DonanımFikir

Windows Defender Sürekli Virüs Buluyor ve 1 Tanesinde İşlem Yapamıyorum

Windows atıldı demişsin Bir bilgisayarcıya filan mı attırdın?
  12. DonanımFikir

Cheat engine güvenilir mi?

13. DonanımFikir

Cheat engine güvenilir mi?

Zamanında indirmiştim,Windows Defender Virüs olarak algılamıştı [Düşük Tehlikede] Yani indirmeni önermem ne olur ne olmaz.
  14. DonanımFikir

Benim Kurmadığım Bir Gmail Hesabı Kurulmuş

Hesabına virüs girmiş olabilir bence. En iyisi virüse neden olabilecek bütün etmenleri sil ve hesabının şifresini değiştir.
  15. DonanımFikir

KONU NASIL AÇILIR ?

16. DonanımFikir

Çözüldü✓ Steam hesabım çalındı !!!

İlla cüzdanda değil yani farketmez Söz uçar yazı kalır mantığı kısaca :) 1613655479 Öyle Bende bi ara steam çalınmıştı bende hızlıca kurtarabildim. Kart bilgilerimi filanda girmiştim hesabı geri alabilmek için.
  17. DonanımFikir

Sağolasın
  18. DonanımFikir

Olur da Bence şöyle yap Kendin zor şifre belirle cüzdanın varsa çok daha mantıklı olacak Bir tane karton veya kullanılmamış kart varsa üstüne kağıt yapıştır ve kağıda da o şifreleri filan yaz Hem unutmaman hemde lazım olduğu zaman zorlanmaman için öneride bulundum.
  19. DonanımFikir

hangi adam? Steam destekteki adam filanmı verdi?
  20. DonanımFikir

Tekrardan Hayırlı olsun 1613655125 Ayrıca daha da güvenlik anlamında hesabı güçlendirmişsindir zaten
Top Bottom