Çözüldü✓ Steam hesabım çalındı !!!

tamamdır o zaman kendimin bile zor ezberliyeceği bi şifre koyayım cüzdana atma fikri mantıklıymış teşekkür ederim
İlla cüzdanda değil yani farketmez
Söz uçar yazı kalır mantığı kısaca :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve bir şey dicem bu satın alım makbuzları bende oldugu sürece hesabı kaptırmam mümkün değil gibi
bide steam destek aşırı hızlı 2 saate steam hesabımı geri verdiler şaka gibi
Öyle
Bende bi ara steam çalınmıştı bende hızlıca kurtarabildim.
Kart bilgilerimi filanda girmiştim hesabı geri alabilmek için.

İlla cüzdanda değil yani farketmez
Söz uçar yazı kalır mantığı kısaca :)

Öyle
Bende bi ara steam çalınmıştı bende hızlıca kurtarabildim.
Kart bilgilerimi filanda girmiştim hesabı geri alabilmek için.
evet bende kullandıgım 3 kartımın bilgilerini girdim ve hayran kaldım steam desteğe daha önce lol hesabımıda çaldırmıştım bir şey çaldırma konusunda üstüme yok gibi riotta geri vermişti ama 3-4 gün falan beklemiştim maillerini

Peki silme işlemi uzun mu sürüyor ve silerse steamle iletişime geçip ücretsiz bir şekilde verirler mi oyunları tekrardan
Hesap GG üzerine 3 bardak soğuk su iç ve helva kavurttur. Arkadaşımın bilmem kaç bin liralık hesabı çalındı. Aynen sende olduğu gibi kullanıcı adı felan birşeyleri değiştirdiler. Bütün arkadaşları listeden çıkardılar. Biz Steam ile iletişime geçip hesabı geri alana kadar adamlar hesabı başka birine devretmişler. Steam hesabı geri verdi ama bütün oyunlar silinmişti. Para veya oyun iadeside 2 ay oldu hala yapılmadı.

ve bir şey dicem bu satın alım makbuzları bende oldugu sürece hesabı kaptırmam mümkün değil gibi
bide steam destek aşırı hızlı 2 saate steam hesabımı geri verdiler şaka gibi
Kanıtların olduğu sürece her türlü geri alırsın. Steam destek de hesabın kurucusunu destekliyor zaten bu konuda.
Bir kaç hafta önce şöyle bir konu açmıştım buna bakabilirsin yinede biliyosundur zaten.

Hesap GG üzerine 3 bardak soğuk su iç ve helva kavurttur. Arkadaşımın bilmem kaç bin liralık hesabı çalındı. Aynen sende olduğu gibi kullanıcı adı felan birşeyleri değiştirdiler. Bütün arkadaşları listeden çıkardılar. Biz Steam ile iletişime geçip hesabı geri alana kadar adamlar hesabı başka birine devretmişler. Steam hesabı geri verdi ama bütün oyunlar silinmişti. Para veya oyun iadeside 2 ay oldu hala yapılmadı.
sakin kanka geri aldım

Gözün aydın.
eyvallah teşekkür ederim

adam büyük ihtimalle cs envanterimi kendine geçirmek için çaldı sonra cs envanterimi 4 liraya topladıgımı görünce vazgeçti :D

Son düzenleme:
Geri