Çözüldü✓ Steam hesabım çalındı !!!

Dondurma için mailime gelen linke tıkladm ama linkte sadece hesabım çalındı , guard vb var

Yanlış değilsem kalıcı olarak silerse parayla almak zorunda kalıyodun
Desteğe girip kütüphanemde bulunmuyor diyorsun ve oyun geri geliyor. Ben öyle istemediğim oyunları silip geri getirmiştim. Bazen kütüphanenin screenshotını istediği oluyor.

Merhaba Kerem Arkadaşım,

Öncelikle geçmiş olsun bu sinir bozucu olay için. Yakın arkadaşımın başına geldi oradan biliyorum, hesabını senin gibi steam guard ile koruyordu ve buna rağmen çalınmıştır. Steam destek ekibi iletişime geçip 1 hafta içerisinde hesabını almıştı.

İyi forumlar.

Merhaba Kerem Arkadaşım,

Öncelikle geçmiş olsun bu sinir bozucu olay için. Yakın arkadaşımın başına geldi oradan biliyorum, hesabını senin gibi steam guard ile koruyordu ve buna rağmen çalınmıştır. Steam destek ekibi iletişime geçip 1 hafta içerisinde hesabını almıştı.

İyi forumlar.
Teşekkür ederim

1613644415692.png
,
geçen gün dc dm'inden böyle bir link geldi (staem) umarım böyle bir linke tıklamamışsındır.

Desteğe girip kütüphanemde bulunmuyor diyorsun ve oyun geri geliyor. Ben öyle istemediğim oyunları silip geri getirmiştim. Bazen kütüphanenin screenshotını istediği oluyor.
Valla hocam içimi rahatlattın peki sildigin oyunlar paralı mıydı

Valla hocam içimi rahatlattın peki sildigin oyunlar paralı mıydı
Kendim bizzat para verdiğim oyunlardı. Sonra pişman oldum çünkü oynayacak oyun kalmamıştı. O sıra öyle bir şey yaparak geri getirmiştim. Bence kalıcı silme olsa iade ederlerdi.

Kendim bizzat para verdiğim oyunlardı. Sonra pişman oldum çünkü oynayacak oyun kalmamıştı. O sıra öyle bir şey yaparak geri getirmiştim. Bence kalıcı silme olsa iade ederdi.
Eğer öyleyse Baya iyi zaten bütün bilgilere satin alım makbuzlarina falan sahipim geri alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,649
Üyeler
186,085
Son üye
Ysmatl
Geri