rech
80+ Bronze
Yanlış değilsem kalıcı olarak silerse parayla almak zorunda kalıyodunO oyunları geri getirebiliyorsun.
Yanlış değilsem kalıcı olarak silerse parayla almak zorunda kalıyodunO oyunları geri getirebiliyorsun.
Var.Peki bir şey sorucam oyunlarımi silme ihtimalleri var mi
Desteğe girip kütüphanemde bulunmuyor diyorsun ve oyun geri geliyor. Ben öyle istemediğim oyunları silip geri getirmiştim. Bazen kütüphanenin screenshotını istediği oluyor.Yanlış değilsem kalıcı olarak silerse parayla almak zorunda kalıyodun
Teşekkür ederimMerhaba Kerem Arkadaşım,
Öncelikle geçmiş olsun bu sinir bozucu olay için. Yakın arkadaşımın başına geldi oradan biliyorum, hesabını senin gibi steam guard ile koruyordu ve buna rağmen çalınmıştır. Steam destek ekibi iletişime geçip 1 hafta içerisinde hesabını almıştı.
İyi forumlar.
Valla hocam içimi rahatlattın peki sildigin oyunlar paralı mıydıDesteğe girip kütüphanemde bulunmuyor diyorsun ve oyun geri geliyor. Ben öyle istemediğim oyunları silip geri getirmiştim. Bazen kütüphanenin screenshotını istediği oluyor.
Kendim bizzat para verdiğim oyunlardı. Sonra pişman oldum çünkü oynayacak oyun kalmamıştı. O sıra öyle bir şey yaparak geri getirmiştim. Bence kalıcı silme olsa iade ederlerdi.Valla hocam içimi rahatlattın peki sildigin oyunlar paralı mıydı
Steamcomuninty diye link yapmışlar bide.Alıntıyı görüntüle,
geçen gün dc dm'inden böyle bir link geldi (staem) umarım böyle bir linke tıklamamışsındır.
Dondurma için mailime gelen linke tıkladm ama linkte sadece hesabım çalındı , guard vb var
Eğer öyleyse Baya iyi zaten bütün bilgilere satin alım makbuzlarina falan sahipim geri alırımKendim bizzat para verdiğim oyunlardı. Sonra pişman oldum çünkü oynayacak oyun kalmamıştı. O sıra öyle bir şey yaparak geri getirmiştim. Bence kalıcı silme olsa iade ederdi.
her türlüsü var ya dikkatli bakmak lazımSteamcomuninty diye link yapmışlar bide.
Yok hocam mailime gelen link hesap kitleme ile ilgili değilSteamcomuninty diye link yapmışlar bide.
Alıntıyı görüntüle
Burdakiler olmuyor mu?Steam Destek :: Kendini Kilitleme Aracı
support.steampowered.com