Neler Yeni

Çözüldü✓ Steam hesabım çalındı !!!

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Hesabınızı kilitleyin. Aksi takdirde çalan şahıs vac ban bile yedirtebilir.

Çalınması halinde hesabımı nasıl kilitlerim?​

Hesap kilitlemesi oldukça basit. Bazı Steam hesabı değişiklikleri yapıldığına dair bir bildirim hesabınızla ilişkili olan e-posta adresinize gönderilecektir. Bunlar, aşağıdakileri içerir:

• Şifre değişiklikleri
  • E-posta değişiklikleri
  • Steam Guard kodu istekleri
Bu çeşitli bilgilendirme mesajları içinde hesabınızı kilitlemek için bir bağlantı bulacaksınız. Bir kez tıklandığında, işlemi tamamlamak için bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Steam hesabınızdaki e-posta adresiniz değişse bile, eylemi onaylayan kilit bir bağlantı içeren bir e-posta alacaksınız.

Bir hesabı kilitlerken lütfen kilidi açma kodunu not ettiğinizden emin olun. Bu kod, hesap güven altına alındıktan sonra kısıtlamaları kaldırmak için kullanılabilir.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Öncelikle konuyu açacak yer bulamadım buraya açtım . Bütün satın alım makbuzlari kullandığım cüzdan keyleri ve seri nolari ve kullandığım kartlarin son 4 haneleri ilk tel no ve ilk e posta ile Steam e yolladım sizce geri alabilirmiyim

Edit : işin ilginç yanı Steam guard var mobile gelen nasıl yaptılar hiç bilmiyorum
Ben guardı kaybetmiştim telefon numaram e postam felan her şey eskisi kayıtlıymış. Önceden kullandığım cüzdan kodu ile tekrardan alabildim.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

rech

80+ Bronze

Hesap kilitlemesi oldukça basit. Bazı Steam hesabı değişiklikleri yapıldığına dair bir bildirim hesabınızla ilişkili olan e-posta adresinize gönderilecektir. Bunlar, aşağıdakileri içerir:

• Şifre değişiklikleri
  • E-posta değişiklikleri
Bu çeşitli bilgilendirme mesajları içinde hesabınızı kilitlemek için bir bağlantı bulacaksınız. Bir kez tıklandığında, işlemi tamamlamak için bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Steam hesabınızdaki e-posta adresiniz değişse bile, eylemi onaylayan kilit bir bağlantı içeren bir e-posta alacaksınız.

Bir hesabı kilitlerken lütfen kilidi açma kodunu not ettiğinizden emin olun. Bu kod, hesap güven altına alındıktan sonra kısıtlamaları kaldırmak için kullanılabilir.
Dondurma derken ben de bundan bahsediyordum hesabı kilitlerseniz bir işlem vs. yapamaz hesaba giremez inşAllah iş işten geçmemiştir

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bu arada neden çalındığını düşünüyorsun?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Öncelikle konuyu açacak yer bulamadım buraya açtım . Bütün satın alım makbuzlari kullandığım cüzdan keyleri ve seri nolari ve kullandığım kartlarin son 4 haneleri ilk tel no ve ilk e posta ile Steam e yolladım sizce geri alabilirmiyim

Edit : işin ilginç yanı Steam guard var mobile gelen nasıl yaptılar hiç bilmiyorum
%99 Alırsın Adamlar Hesabı Satıp Parasını Almış Bile Olabilirler :(

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Bu arada neden çalındığını düşünüyorsun?
Ya bı tane csgo kumar sitesine üye olmuştum çekilişe katıldım sonra sözde kazanmişim fln salakligma denk geldi normalde çok takmazdim

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Ya bı tane csgo kumar sitesine üye olmuştum çekilişe katıldım sonra sözde kazanmişim fln salakligma denk geldi normalde çok takmazdim

• Şifre değişiklikleri
  • E-posta değişiklikleri

Hesabınızı kilitleyin hocam.

VorleN

80+ Silver
Ah be hocam kötü olmuş keşke bilindik sitelere girseydiniz hesabınızı (skinfall , csgo.net , antiskins , somacase , gocs ,keydrop vb...)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,419
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom