Çözüldü✓ Steam hesabım çalındı !!!

Benim hesabım da bikaç ay önce çalındı ve steam guard vardı nasıl oldu bilmiyorum şifre değiştirip girmeyi denedim ama yeni aldığım şifreyle de giremedim. En sonunda arkadaşımın hesabından kendi hesabımın kullanıcı adına bakmak istedim fakat çoktan değiştirilip bütün arkadaşlarım çıkarılmıştı kart bilgileriyle de geri alamadım yani hesabım gitti destek talebim de hala yanıtlanmadı. Umarım geri alabilirsin dostum.

Öncelikle konuyu açacak yer bulamadım buraya açtım . Bütün satın alım makbuzlari kullandığım cüzdan keyleri ve seri nolari ve kullandığım kartlarin son 4 haneleri ilk tel no ve ilk e posta ile Steam e yolladım sizce geri alabilirmiyim

Edit : işin ilginç yanı Steam guard var mobile gelen nasıl yaptılar hiç bilmiyorum
çok rahat alırsın benim de çalınmıştı

desteğe yaz yardımcı olurlar.

Öncelikle konuyu açacak yer bulamadım buraya açtım . Bütün satın alım makbuzlari kullandığım cüzdan keyleri ve seri nolari ve kullandığım kartlarin son 4 haneleri ilk tel no ve ilk e posta ile Steam e yolladım sizce geri alabilirmiyim

Edit : işin ilginç yanı Steam guard var mobile gelen nasıl yaptılar hiç bilmiyorum
Sana bedava skin siteleri diyenlere cevap vermedin.. Öyle olduğunu varsayıyorum. Umarım oyunlarını silmezler.

Bişey dicem de Steam guard korumasız bence çünkü PC den girecek adam mobilden de girer hesaba guard kodunu alır sonra PC den girer? Yanlış mıyım?

Ekler

• 1613646998465.png
    1613646998465.png
    174.5 KB · Hit: 62
Peki silme işlemi uzun mu sürüyor ve silerse steamle iletişime geçip ücretsiz bir şekilde verirler mi oyunları tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,474
Üyeler
186,341
Son üye
aerdogan85
Geri