Çözüldü✓ Steam hesabım çalındı !!!

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,759
Öncelikle konuyu açacak yer bulamadım buraya açtım . Bütün satın alım makbuzlari kullandığım cüzdan keyleri ve seri nolari ve kullandığım kartlarin son 4 haneleri ilk tel no ve ilk e posta ile Steam e yolladım sizce geri alabilirmiyim

Edit : işin ilginç yanı Steam guard var mobile gelen nasıl yaptılar hiç bilmiyorum

Alırsın.

İnşallah ya daha yeni 80 TL yatırıp Assasin's Creed Odyssy almıştım

Öncelikle konuyu açacak yer bulamadım buraya açtım . Bütün satın alım makbuzlari kullandığım cüzdan keyleri ve seri nolari ve kullandığım kartlarin son 4 haneleri ilk tel no ve ilk e posta ile Steam e yolladım sizce geri alabilirmiyim

Edit : işin ilginç yanı Steam guard var mobile gelen nasıl yaptılar hiç bilmiyorum
İnşallah çalan kişi oyunlara zarar vermez ve +olarak hesabı dondurabiliyosan dondur arkımın da gitmişti hesabı dondurup steamle iletişime geçti

İnşallah çalan kişi oyunlara zarar vermez ve +olarak hesabı dondurabiliyosan dondur arkımın da gitmişti hesabı dondurup steamle iletişime geçti
Nasıl dondurabiliyorum

steam guard kurmamışmıydın ? steam hesabı çalmak bu kadar kolay olmamalı ya ?

İstenilen bilgileri desteğe eksiksiz bir şekilde yazmışsan kesin verirler.

Peki bir şey sorucam oyunlarımi silme ihtimalleri var mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,544
Üyeler
186,208
Son üye
emoç
Geri