YazılımKafa
80+ Silver
İnsanlara yazık , böyle hıyarlar yüzünden uğraşıyorlar.zaten hedef senin gibi bilinçli kullanıcı değil dikkatsiz kullanıcı
Cidden bu kadar barizi ilk kez gördümHocam bilerek yapıyorlar yoksa bu kadar belli olmazdı
yapacak bir şey yok hocam bilmediğiniz linke tıklamayacaksınızİnsanlara yazık , böyle hıyarlar yüzünden uğraşıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cidden bu kadar barizi ilk kez gördüm
Bu tuzağa düşenler hep gariban kendi halinde insanlar. Yazık günah insanlara . Garip bir devir. Geçenlerde bizim binanın topraklama kablosunu çalmışlar...yapacak bir şey yok hocam bilmediğiniz linke tıklamayacaksınız
Hiçbir müşteri hizmetleri böyle acemi mail atmaz. Konu kısa olur. Resmi dil olur. Fatura vs belli başlı şeyler dışında pdf vs olmaz. Gönderici ismide normal değilFake olduğu nerden belli hocam anlamadım valla? Üstelik pdfyi indirince ne oluyo tam olarak
Konu kısmını böyle görünce gönderene bakma, anla ki direk virüs. Böyle acemi mail atmaz hiçbir firmaMail ismi gerçekçi duruyor bence.
Tabi amazon'un pdf şeklinde dosya gönderdiğini 1 kere bile göndermedim.
Hepsiburada veya trendyol olsa kanıp basabilirdim dalgın olsam.
Ek olarak gönderici isminde noktalama tarzı şeyler var. Belli ki farklı bir dil. Yoksa mail hatası değil oHiçbir müşteri hizmetleri böyle acemi mail atmaz. Konu kısa olur. Resmi dil olur. Fatura vs belli başlı şeyler dışında pdf vs olmaz. Gönderici ismide normal değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu kısmını böyle görünce gönderene bakma, anla ki direk virüs. Böyle acemi mail atmaz hiçbir firma
Tıklamadın dimi dostumaynısı aynı zamanda aynı dakikada bana geldi.