Ysuflix
80+ Gold
hayır indirmem pdf'i gelen maili okuyunca anlıyosun direk zaten şuna bakTıklamadın dimi dostum
hayır indirmem pdf'i gelen maili okuyunca anlıyosun direk zaten şuna bakTıklamadın dimi dostum
Mail ismi ing değil. Noktalama gibi işaretler var , değişik bir dilin klavyesi ile yapılmış. Amazonun kendi ismini alamadıkları için ona benzer bir şekilde farklı dilin klavyesi ile yapmışlarMail ismi çok gerçekçi geldi bana da bı dalginliga gidebilir harbiden
Senin gönderici daha dandikhayır indirmem pdf'i gelen maili okuyunca anlıyosun direk zaten şuna bak
Alıntıyı görüntüle
Hiç özenmemiş. Bu tembellikle bu şahıs çok iş yapamaz.Mail ismi ing değil. Noktalama gibi işaretler var , değişik bir dilin klavyesi ile yapılmış. Amazonun kendi ismini alamadıkları için ona benzer bir şekilde farklı dilin klavyesi ile yapmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin gönderici daha dandik
Bunun youtube versiyonunu yapıyorlar bütün youtuberlerın kanallarını hesaplarını çalıyorlarBunu yollayan arkadaşa hayatta başarılar diliyorum. Belli ki işe yeni başlamış... Şaka bir yana bi bitmediniz arkadaş...
Onunla bunu bir tutma. Orda profesyonele yakın bir mail gönderiyorlar. Bu mail amatöründe amatörüBunun youtube versiyonunu yapıyorlar bütün youtuberlerın kanallarını hesaplarını çalıyorlar
Aynen, hiç emek yok.Dolandırıcının üşengecine denk gelmiş