Yok hocam mailime gelen link hesap kitleme ile ilgili değil
ben bile mutlu oldum vallaha geri alıncayaklaşık 2 saat içinde mailime kullanıcı adı ve şifrem gelmiş hesabı kurtardım şimdi bakıcam kütüphaneye
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki bir şey dicem gmailimie giriş kodu gelecekmiş diyor ama bana bir şey gelmedi
Tamamdır kod 1-2 dakika gecikmeli olarak geldi kütüphanede de bi sıkıntı yok cs envanterimde duruyor
hocam bunu yapmak yasaksa şimdiden affola ama afterburner dan anlıyorsan konuma bakabilirmisin? https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-afterburner-islemci-sicakligi-goezuekmueyor.295247/yaklaşık 2 saat içinde mailime kullanıcı adı ve şifrem gelmiş hesabı kurtardım şimdi bakıcam kütüphaneye
peki bir şey dicem gmailimie giriş kodu gelecekmiş diyor ama bana bir şey gelmedi
Tamamdır kod 1-2 dakika gecikmeli olarak geldi kütüphanede de bi sıkıntı yok cs envanterimde duruyor
valla çok teşekkür ederim hepinize çokta değerli değil steam hesabım ama bütün oyunları indirimde almaya kalksan 300 lira falan tutarben bile mutlu oldum vallaha geri alınca
Tekrardan Hayırlı olsunyaklaşık 2 saat içinde mailime kullanıcı adı ve şifrem gelmiş hesabı kurtardım şimdi bakıcam kütüphaneye
Ayrıca daha da güvenlik anlamında hesabı güçlendirmişsindir zatenvalla çok teşekkür ederim hepinize çokta değerli değil steam hesabım ama bütün oyunları indirimde almaya kalksan 300 lira falan tutar
evet e postayı değiştirdim şifrem adamın verdiği şifre olsun şimdilik baya karışık bi şifre çünkiTekrardan Hayırlı olsun
Ayrıca daha da güvenlik anlamında hesabı güçlendirmişsindir zaten
hangi adam?evet e postayı değiştirdim şifrem adamın verdiği şifre olsun şimdilik baya karışık bi şifre çünki
adamın verdiği şifre güvenilir midir peki
evet steam desteğin verdiği şifrehangi adam?
Steam destekteki adam filanmı verdi?
Olur daevet steam desteğin verdiği şifre
tamamdır o zaman kendimin bile zor ezberliyeceği bi şifre koyayım cüzdana atma fikri mantıklıymış teşekkür ederimOlur da
Bence şöyle yap
Kendin zor şifre belirle cüzdanın varsa çok daha mantıklı olacak
Bir tane karton veya kullanılmamış kart varsa üstüne kağıt yapıştır ve kağıda da o şifreleri filan yaz
Hem unutmaman hemde lazım olduğu zaman zorlanmaman için öneride bulundum.
Sağolasıntamamdır o zaman kendimin bile zor ezberliyeceği bi şifre koyayım cüzdana atma fikri mantıklıymış teşekkür ederim