Arama sonuçları: *

1. slm.ycl02

Bu Link’e tıkladım sıkıntı olur mu?

Kameraniza erismek istiyor midi cihazlara erişmek istiyor mikrofona erişmek istiyor. :D
  2. slm.ycl02

2FA Authentication uygulaması önerir misiniz ?

authy bi ara kullanmıştım
  3. slm.ycl02

arkadaşım tc mi bulursa ne yapabilirim

Bu turemeler ne zaman yer yüzünden silinecek? Devlet niye bir şey yapmıyor bunlara?
  4. slm.ycl02

Virüs korkumu nasıl çözerim

Virtual boxa memz virüsü at zevkli oluyo
  5. slm.ycl02

Sosyal medya botlarından virüs bulaşır mı?

evet gayet net bir cevap verdim farkındaysanız :)
  6. slm.ycl02

Sosyal medya botlarından virüs bulaşır mı?

Hayır
  7. slm.ycl02

Bilgisayara virüs bulaştı korkusunu yenme

Üşengeçlik bu tarz hastalığın çözümü galiba. Ben de telefon oyunu oynarken elim azıcık terlesin gidip yıkar öyle oynardım cipse dokunayım telefona dokunamazdım. Elini yıkamadan sofraya bile oturan insan varken ben telefon/pc ile oynamak için elimi yıkıyordum :D O dediğin fps akıcılık olayından...
  8. slm.ycl02

Artık reklam engelleyiciler bile zararlı sitelere girerken uyarı veriyor hocam. Virüsü indirsek dahi calistirmadigimiz halde hiçbir şey olmuyor diye biliyorum. Telefonlara virüs bulaştırmak imkansız. İOSu geçtim Android'e bile bulastiramazsin artık. Eskisi gibi açıklar yok artık telefonlarda...
  9. slm.ycl02

Sana şöyle yardımcı olayım. Pcye Kaspersky indir web ve normal taraması açık olsun hiçbir şey olmaz. Zararlı siteyse hop kardeş bak bu zararlı site girecek misin diye uyarır. Kurduğun programları tarar vs. Çok sağlam bir antivirüs en sevdiğim antivirüs diyebilirim.
  10. slm.ycl02

Pcye 1 kez bile virüs bulaşmadı. Hatta nasıl bir şey diye merak ettim gidip sanal makine açıp virüs indirdim. İndirince de bir şey olmadı gidip hepsini çalıştırdım/kurdum en son PCde nyancat çıkıyordu açılmıyordu 😂
  11. slm.ycl02

Abuk subuk crackli rusça setupları bile kuran ben:kekw:
  12. slm.ycl02

IOS Telefonu korumak için daha neler yapılabilir?

Çamaşır suyuna batır çıkar tertemiz olur(!) Şaka bir yana virüs mirüs bulaşmaz linke tıklayınca boşuna kendine eziyet etmişsin.
Top Bottom