Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Xiaomi Redmi Almanızı önermem.

Rica ederim.
  2. Emir Aydın

Bence bu durumda yapılabilecek en mantıklı hareket garantiye yollamak olur. Sıfırlamanın işe yarayıp yaramayacağı hakkında maalesef bir bilgim yok.
  3. Emir Aydın

Firma dediğin yer Xiaominin garantisidir, satıcı mağazanın reddetmesi o mağazanın kötü olduğunu gösterir. Mesela Vatan bir sistem satıp sorunlu çıkması durumunda iade almasa o sistemin içindeki tüm parçalar berbat mı oluyor? Dediğim gibi garantiye yollanmadığı sürece bir firmayı eleştirmek büyük...
  4. Emir Aydın

Garantiye yollamadan markayı yargılamak büyük bir hata olur. Garanti sonrası hata devam ederse o model sonuna kadar gömülebilir. En kaliteli telefonlardan olan Iphone'ların bile sıkıntılı üretimleri olabiliyor, bu durumda bu telefonların hepsi alınmaz mı oluyor?
  5. Emir Aydın

Garantiye yolladın ve hiç bir şey yapmadılar mı yani tam olarak anlayamadım.
  6. Emir Aydın

Samsung A31 Almayın!!!!

Çok da şaşırmadım açıkçası. 2000 TL'lik cihazlarda kullanılan işlemcilerle aynı güçte bir işlemci kullanmışlar. Ciddi bir atılım gerçekleştirmedikleri sürece büyük ihtimalle hayatımın sonuna kadar Exynos işlemcilerden uzak duracağım.
  7. Emir Aydın

Android Beyler Realme 6 en güncel sürümü nedir ?

Maalesef onun hakkında herhangi bir bilgim yok, yardım edemeyeceğim.
  8. Emir Aydın

Ben Android güncellemeleri dışındaki güncellemeleri pek önemsemiyorum. Tabi ki güncelleme gelince güzel oluyor ama olmadı diye de uğraşmam yani. Ama mesela yeni bir Android sürümünün kurulmasında sorun çıksa üzerinde baya bir uğraşırım.
  9. Emir Aydın

Emin değilim ama güncelleme içeriği sadece Hindistan için yapıldıysa dili İngilizce veya Hintçe olabilir. Bence o kadar da önemsemene gerek yok, bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsin, sanırım ben olsam beklerdim.
  10. Emir Aydın

Sanırım şu an için en güncel sürüm RMX2001_11_B. 47 sürümü. Yani sen son sürüme sahip değilsin. RMX2001_11_B. 47 sürümünde yeni bir güvenlik yaması getirilmiş ve WİFİ sorunları düzeltilmiş...
  11. Emir Aydın

Android Bu telefona ne tarz bir işlem yapılmalı?

Rica ederim, umarım telefon açılır :)
  12. Emir Aydın

Telefonu kullanmadığın süreçte telefon fiziksel bir darbe almış olabilir. Bu da bataryada sorun oluşturmuş olabilir.
  13. Emir Aydın

Hard brick de ihtimaller arasında. Deneyimli bir telefoncu 1 günde halledecektir diye düşünüyorum :) Durduğu yerde bir sorun olmuş olması çok garip, sorunun ana sebebini ben de merak ettim. Çözdükten sonra yazabilirsen sevinirim, bize de tecrübe olsun. İleride aynı sorunu yaşayan biri olursa...
  14. Emir Aydın

Telefon eski olduğu için tuşlar ara sıra basmıyor olabilir. Her cihazda hard reset özelliği vardır. Güç ve ses tuşlarıyla bir şekilde hard reset atılmabiliyordur.
  15. Emir Aydın

Bataryada sıkıntı olabilir ancak ilk etapta hard reset atmayı deneyebilirsin. Telefonlarda güç tuşu ve ses artırıp azaltma tuşlarını kullanırken biraz uzun süre beklemek gerekebiliyor. Ancak genel anlamda çoğu üretici belli bir kombinasyonu kullanır. Şu videoyu izleyerek hard reset atmayı...
  16. Emir Aydın

SD karta uygulama indirmek

Bildiğim kadarıyla SD karta bir uygulamayı direkt olarak indiremezsiniz. Ancak indirdikten sonra ayarlardan oyunun büyük bir kısmını SD karta atabilirsiniz. Oyunun büyük bir kısmı dedim çünkü hepsi atılmıyor. Oyunun açılmasını sağlayan kısım ana depolamada kalıyor. Bahsettiğim oyunun açılmasını...
  17. Emir Aydın

Redmi telefonlarda Netflix HD sorunu

İyi bari işime yaramayan bir güncelleme daha geldi :D
  18. Emir Aydın

Android Jiroskop sensörü ne işe yarar?

Biraz onu kullanmayi denemiştim, iskence gibi geldi. Ama arkadaşım var çok işe yariyor diyor, kişiden kişiye degisiyor sanırım.
Top Bottom