Neler Yeni

Samsung A31 Almayın!!!!

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
bence gayet atılır yeni bir şey alıyorsun ve ilk günden böyle bir şey insan hevesi kırılır yeni aldığı şeyden soğur
Bildiğin tek şey kasma değil mi ?
Eminimki yazılım optimizasyon driver sürüm arayüz gibi kavramları bilmiyorsun

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
samsung kullanan kardeşimde aynı sorunu yaşadı 1 ay kadar güncelleme ile düzelttiler merak etme sendeki de düzelir samsung iletişim mailine durumu belirt
tmdır teşekür ederim

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Samsung'un her telefonu alınır boş yapmayın.

(!)

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Samsung'un her telefonu alınır boş yapmayın.

(!)
alınır ztn şimdi birisi cevap verdi ztn güncelleme ile düzeliyor diye ama bi hevesim kırılmıstı ama güncelleme gelicekmiş

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Çok da şaşırmadım açıkçası. 2000 TL'lik cihazlarda kullanılan işlemcilerle aynı güçte bir işlemci kullanmışlar.
Ciddi bir atılım gerçekleştirmedikleri sürece büyük ihtimalle hayatımın sonuna kadar Exynos işlemcilerden uzak duracağım.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
ne alaka ? okumayımı bilmiyorsun banamı öyle geliyor
Çok alaka ufak bir yazılımsal hata olmuş düzeltecekler sırf küçük bir şey için almayın diyor görende telefon j5 ten kötü sancak ve sende abartanlardansın aaas bir problem hemen almayın diye konu açmalıyım bir ürünü kötülemek için konu açanlar suçlu problemsiz kusursuz teknolojik ürün yok SAYGILARLA!
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alaka ? okumayımı bilmiyorsun banamı öyle geliyor
Örtülü anlam nedir bilirmisin. Yazdığın şey ufak bir sorun için heves kırılabilir demişsin ya o na cevabım bu bu kadar abartmayın kasmayın

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
Çok alaka ufak bir yazılımsal hata olmuş düzeltecekler sırf küçük bir şey için almayın diyor görende telefon j5 ten kötü sancak ve sende abartanlardansın aaas bir problem hemen almayın diye konu açmalıyım bir ürünü kötülemek için konu açanlar suçlu problemsiz kusursuz teknolojik ürün yok SAYGILARLA!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örtülü anlam nedir bilirmisin. Yazdığın şey ufak bir sorun için heves kırılabilir demişsin ya o na cevabım bu bu kadar abartmayın kasmayın
5700xt güçü bir kart olmasından dolayı yazılımsal sıkıntıları çok fazla olduğu için çok satmadığını hatırlatırım

Nachi

80+ Platinum
arkadaslar bundan 2 ay önce 2900 TL'ye samsung a31 almıstım telefonda bir sorun olustu sorun ise kilit ekranı yüz tanıma etkinleştirdim parmak izi etkinleştirdim 2 sini aynı anda yapınca telefon kilit ekranı kasıyor arkadaslar 2 ay sonra bir güncelleme gelicekmiş inş güncelleme ile düzelir düzelmesse ben satmayı düşünüyorum cünkü bu sorunu samsung'a söylediğimde iade olmıcagını söylediler rezillik yani 3bin TL telefona para veriyoruz ve böyle bir sorun var
Yokya alayım ben hatta a10dan daha iyidir

robin

80+ Silver
arkadaslar bundan 2 ay önce 2900 TL'ye samsung a31 almıstım telefonda bir sorun olustu sorun ise kilit ekranı yüz tanıma etkinleştirdim parmak izi etkinleştirdim 2 sini aynı anda yapınca telefon kilit ekranı kasıyor arkadaslar 2 ay sonra bir güncelleme gelicekmiş inş güncelleme ile düzelir düzelmesse ben satmayı düşünüyorum cünkü bu sorunu samsung'a söylediğimde iade olmıcagını söylediler rezillik yani 3bin TL telefona para veriyoruz ve böyle bir sorun var
otuz b*r sayısını lütfen kullanmayalım. rahatsız olan arkadaşlarımız var 🙏

Top Bottom