Neler Yeni

Xiaomi Redmi Almanızı önermem.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Redmi 9 Serisi herhangi bir model almanızı önermem arkadaşlar Xiaomi markasından telefon alınır ama Redmi serisi telefon alınmaz ( bence )Ben 1 ( 3 hafta ) ay önce Orjinal Türkiye garantili Redmi Note 9s telefon aldım hiç bir düşürme veya herhangi bir darbe su kaçması sorunu olmadığı halde telefon üzerinden arama yaparken konuşma sırasında sesim karşıya gitmiyor onun sesi de bana gelmiyor ayarlardan baktım fakat çözümü yok servise götürdüm orjinal mi bayisine orda bana bu modelde kronik sorun olduğunu söylediler telefonu servise göndermemi ve 30 iş günü beklememi istediler Kuzenim ve akrabalarımda da bu model telefon vardı onda da bu sorun çıktı ve ( eğer dediklerime inanmayan varsa halen video olarak atabilirim ) bu sorun sadece benim başıma gelmemiş internette aratırsanız benim gibi binlerce kişiyi görebilirsiniz olan şu iade etmiyorlar kusurlu olduğu halde

Edit bu telefonda kameraya toz kaçma sorunu da var bende daha çıkmadı ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kötü yazdım anlamayan varsa affola.

Son düzenleme:

Deliever

80+ Bronze
Knk doğru diyosun bende Redmi Note 8 PRO kullanıyorum tek sıkıntısı ara sıra sesim gitmiyor ve karşı tarafın sesi gelmiyor.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Garantiye yollamadan markayı yargılamak büyük bir hata olur.
Garanti sonrası hata devam ederse o model sonuna kadar gömülebilir.
En kaliteli telefonlardan olan Iphone'ların bile sıkıntılı üretimleri olabiliyor, bu durumda bu telefonların hepsi alınmaz mı oluyor?
Hocam haklısınız zaten hata yaptım alınmaz değil ama almanızı önermem firmanın telefonu yenisi ile değiştirmesi bence gerekliydi ve ne yapabiliriz gibi üslüp sanki ben bedava aldım telefonu bana başından sağma gibi geldi.

Knk doğru diyosun bende Redmi Note 8 PRO kullanıyorum tek sıkıntısı ara sıra sesim gitmiyor ve karşı tarafın sesi gelmiyor.
Hocam bazıları halen telefonun kronik sorunlu olmadığını söylüyor redmi modelleri kalitesiz marka bile kendi söylüyor alt marka olarak yaptık kalitesi mi serisine göre kötü diye.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam haklısınız zaten hata yaptım alınmaz değil ama almanızı önermem firmanın telefonu yenisi ile değiştirmesi bence gerekliydi ve ne yapabiliriz gibi üslüp sanki ben bedava aldım telefonu bana başından sağma gibi geldi.
Firma dediğin yer Xiaominin garantisidir, satıcı mağazanın reddetmesi o mağazanın kötü olduğunu gösterir.
Mesela Vatan bir sistem satıp sorunlu çıkması durumunda iade almasa o sistemin içindeki tüm parçalar berbat mı oluyor?
Dediğim gibi garantiye yollanmadığı sürece bir firmayı eleştirmek büyük bir hata olur.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Firma dediğin yer Xiaominin garantisidir, satıcı mağazanın reddetmesi o mağazanın kötü olduğunu gösterir.
Mesela Vatan bir sistem satıp sorunlu çıkması durumunda iade almasa o sistemin içindeki tüm parçalar berbat mı oluyor?
Dediğim gibi garantiye yollanmadığı sürece bir firmayı eleştirmek büyük bir hata olur.
Siz ne yapmamı önerirsiniz sıfırlamayı denemeli miyim sizce ?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Siz ne yapmamı önerirsiniz sıfırlamayı denemeli miyim sizce ?
Bence bu durumda yapılabilecek en mantıklı hareket garantiye yollamak olur.
Sıfırlamanın işe yarayıp yaramayacağı hakkında maalesef bir bilgim yok.

Sabri okay

80+ Bronze
Redmi 9 Serisi herhangi bir model almanızı önermem arkadaşlar Xiaomi markasından telefon alınır ama Redmi serisi telefon alınmaz ( bence )Ben 1 ( 3 hafta ) ay önce Orjinal Türkiye garantili Redmi Note 9s telefon aldım hiç bir düşürme veya herhangi bir darbe su kaçması sorunu olmadığı halde telefon üzerinden arama yaparken konuşma sırasında sesim karşıya gitmiyor onun sesi de bana gelmiyor ayarlardan baktım fakat çözümü yok servise götürdüm orjinal mi bayisine orda bana bu modelde kronik sorun olduğunu söylediler telefonu servise göndermemi ve 30 iş günü beklememi istediler Kuzenim ve akrabalarımda da bu model telefon vardı onda da bu sorun çıktı ve ( eğer dediklerime inanmayan varsa halen video olarak atabilirim ) bu sorun sadece benim başıma gelmemiş internette aratırsanız benim gibi binlerce kişiyi görebilirsiniz olan şu iade etmiyorlar kusurlu olduğu halde

yoo insanları yanıltma bende redmi note 9 pro tek kamera foto toz kacıyor arama hatası vb yok

BALANCE

80+ Bronze

İphone iyidir

Top Bottom