Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

Android Klavye Ne Kullaniyorsunuz

Gboard kullanıyorum. Yanlış tahminleri üzerine basılı tutup yukarıdaki çöp kutusuna taşıyarak silebilirsin. Her böyle yaptığında Gboard senin yazım şekline alışıyor öğreniyor. İlerleyen süreçte çok daha doğru tahminler yapmaya başlıyor.
  2. OrkunJJ

Eski tablete yazılım bulma

Stok romunu bulmaya çalış eskiden görmüştüm sanki internet te
  3. OrkunJJ

Hiç açılmıyor ise yazılım da atamazsın hurda
  4. OrkunJJ

Monitör olarak kullanmak için bir yazılım vardı Play Store da o çalışıyordu. Bir arkadaş monitör olarak kullanmak için almıştı benden.
  5. OrkunJJ

Uzun zamanlar araştırdım aynı tablete yazılım atabilmek için. Yok. Bildiğin yok. Tabletin donanımları çöp zaten. İçine destekleyen haricinde kursan da tam randıman alamazsın. Ben satmıştım pes edip. Sen de direk sat gitsin bekletmeye değmez.
  6. OrkunJJ

Android Babama demo telefon satmışlar yazılım olarak düzeletemez miyiz

S21 5G sıfır fiyatı 16K dan başlıyor şuan hocam. Siz IMEI sini kontrol edin kayıtlı mı falan diye. Gerçekten iyi fiyat ama demo olması değişik geldi. Güzel bir yazılım ile on numara kullanılabilir bence. Yazılım atarak düzeltilemiyorsa bile orijinal S21 5G ise parça niyetine satıp gene eli yüzü...
  7. OrkunJJ

Android Babama demo telefon satmışlar yazılım olarak düzeletemez miyiz

Yeni yazılım atılabilir bence neticede Android.
  8. OrkunJJ

Babam telefonumu izliyor nasıl engellerim

Dostum üzüldüm senin adına. Konuşmak fayda etmediyse bu durumda kendi önlemlerini almak dışında pek yapabileceğin bir şey kalmıyor. Allah yardımcın olsun.
  9. OrkunJJ

Babam telefonumu izliyor nasıl engellerim

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu yaşadığın çok kötü bir durum. Aile içerisinde de olsa özel hayat denen bir şey vardır. Yaşının 18 olduğunu söylemişsin. Hele ki bu yaşta ki yaşı geçtim bir sınırlar olmalı. Örnek veriyorum senin telefonun, benim bilgisayarım, başkasının tableti özelidir. Ne...
  10. OrkunJJ

BU XİAOMİ NEDEN BÖYLE 😡

Xiaomi Mi Mix 2 var bende. MIUI 12.0.1 yüklü. Şu anda bende de garip şeyler olmaya başladı. Mesela gün ışığı altında ekranı yatay yaptığımda normal. Bakış açıma göre dikleştirdiğimde ekrandaki kontrast artıyor daha parlak oluyor. (Otomatik parlaklık değil kapalı)
Top Bottom