Neler Yeni

BU XİAOMİ NEDEN BÖYLE 😡

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
gelen her güncellemeyle telefon dahada b0ktan bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu
Xiaomi Mi Mix 2 var bende. MIUI 12.0.1 yüklü. Şu anda bende de garip şeyler olmaya başladı. Mesela gün ışığı altında ekranı yatay yaptığımda normal. Bakış açıma göre dikleştirdiğimde ekrandaki kontrast artıyor daha parlak oluyor. (Otomatik parlaklık değil kapalı)

şahin doğan

80+ Platinum
Atsınlar demiyorum, neden gereksiz yükseldin?
Sadece bir fikir/öneri yaptım ve kişinin yapıp yapmaması onun elinde.
Yükselmedim hocam okuma tarzınızdan dolayı öyle gelmiştir. Öyle anlaşıldıysa kusura bakma.
Yıl olacak 2023 sorunsuz cihaz kullanamıyorsak o markayı tercih etmek için tek bir nedenim bile olmaz. İsterse en yakın rakibinden 1 hafta iyi pil süresi versin isterse 3 kat daha iyi kamera.
Forumda zorunluluk olmadan xiaomi cihaz önermem. İnsanlar alıp pişman oluyor yada rom ile uğraşıyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,240
İsim
Diyarhan
İsterse bugatti motoru olsun yazılım tırt olunca süründürüyor.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
gelen her güncellemeyle telefon dahada b0ktan bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu
Ayarlardan karanlık moduna alınan uygulamalar oluyor onları kapatin duzelicektir bazen uyusmazlik oluyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yükselmedim hocam okuma tarzınızdan dolayı öyle gelmiştir. Öyle anlaşıldıysa kusura bakma.
Evet olabilir fakat biraz pasif agresif yazmışsın öyle anlaşılıyor yazıya dökünce yani kusura bakma sende.

Yıl olacak 2023 sorunsuz cihaz kullanamıyorsak o markayı tercih etmek için tek bir nedenim bile olmaz. İsterse en yakın rakibinden 1 hafta iyi pil süresi versin isterse 3 kat daha iyi kamera.
Evet Xiaomi diğer konularda iyi güzel fakat yazılım konusunda cidden kötü, yapamıyorlarsa en azından custom rom yapan gruplara yaptırsınlar daha mantıklı.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Xiaomi yazılım konusunda kötü bence Samsung kullanıyorum gerçi Samsung'da kötü gibi android 12 güncellemesi yaptım yapmaz olaydım

rech

80+ Bronze
gelen her güncellemeyle telefon dahada kötü bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu
Xiaomi: Tamam

• Üzgün
Reaksiyonlar: john

melidoas6

80+ Silver
ben de buraya atılan youtube videolarını veya instagramdaki reelslerden karışık olarak bazılarını göremiyorum yeşil çizgiler çıkıyor

tam fakir telefonu işte kağıt üzerinde özellikleri güzel ama kendisi değil bende de note 8 var
Ben bu yüzden güncelleme yapmıyorum

ysk tm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ali kutluer
SAMSUNG ile XİAOMİ ile arasında kaldığım bir modelde samsungu seçmiştim iyiki de seçmişim yorumu gördükten sonra kendi adıma sevindim sürüm düşürebilirsin

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
bende redmi 9T kullanıyorum çok saçma hatalar geliyor instada reels video 10 fps çalışıyor yok bir anda donuyor eskidi desem o kadar eskide değil 1 sene olmadı alalı

Qbört

80+ Bronze
gelen her güncellemeyle telefon dahada kötü bir hal alıyor en son MIUI 13.0.1 güncellemesini yükledim ve bu sefer Google uygulamalarında renk tonları değişmeye başladı saçma sapan yerlerde saçma sapan sorunlar oluşuyor ey Xiaomi lütfen şunları düzelt artık tek isteğim bu
Düzelmez illaki bir sorun olması şart xiaomi kurallarını bilmiyormusun?
Kural 1: her telefon modelin de en az bir sorun olması şart kılınır, ilk güncellemeyle +1 sorun daha çıkartılmalıdır.
2. Bir güncellemeden sonra +1 sorun daha eklenmelidir.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Redmi note 8 kullanıyorum. İlk aldığımda cam gibi kalitesi olan kamerası şu an çamur gibi çekiyor varsa bir tavsiyeniz alırım rom atmak dışında..

şahin doğan

80+ Platinum
Şu konuyu Da forum adminleri başa sabitlesin de insanlara xiaomi yazılımı kötü dediğimizde auvv auvv demesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom