Neler Yeni

Babam telefonumu izliyor nasıl engellerim

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
tazminat davasından gelen parayla ev tutar, bug
O işler keşke o kadar kolay olsa, çok bi para alamaz ki onu geçtim diyelim ki aldı, dava aylar sürebilir ve hızlı sonuçlanmayacağı kesin, ki arkadaşın da bu olayı davaya kadar taşımak isteyeceğinden şüpheliyim

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
Yapabileceğin tek şey eğer telefonun android ise farklı bir rom atmak olacaktır. Mevcut dosyalarının hepsini siler yeni bir yazılım kurar. Kısaca win 7 yerine win10 kurmak gibi bir şey. Böylece telefonunun içinde zararlı bir yazılım varsa silinmiş olacaktır.

Farway

80+ Silver
Kısa çözümü telefonu sıfırlamak dostum.

Çok üzücü bir durum,18 yaş artık insanın hayatını kendisinin idame ettirebilecek,özel hayat denilen şeyin içine çoktan girilebilecek bir şey ve anladığım kadarıyla baban bunu sana söylemekten ve yapmaktan çekinmeyip daha kötüsü benim paramı yiyorsan bana biat edeceksin diyor.
Bizim pederde 14 yaşında git başımdan hayat tozpembe değil kendini idame ettirmeyi öğren diyip uzaktan takip ederdi.
Babanla konuşman gereken ciddi durumlar var,tavsiyem babanı fake e getirip sonra oturup karşısına "Baba neden böyle yapıyorsun bu gerçekten hoş değil benimde özelim var" demen.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun bu yaşadığın çok kötü bir durum. Aile içerisinde de olsa özel hayat denen bir şey vardır. Yaşının 18 olduğunu söylemişsin. Hele ki bu yaşta ki yaşı geçtim bir sınırlar olmalı. Örnek veriyorum senin telefonun, benim bilgisayarım, başkasının tableti özelidir. Ne baba, ne anne, ne de başka bir kimse senin rızan olmadan özeline bakamaz göremez. Basit çözüm olarak telefonunu ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlayıp bu sorunu ortadan kaldırabilirsin. Ama kalıcı çözüm olmayacaktır. Babanın eline telefonun tekrardan geçtiğinde aynı şeyi tekrar yapma olasılığı mevcut. Buna da önlem olarak öncelikle Ayarlar a sonra Whatsapp, Instagram, Telegram gibi kullandığın uygulamalarına şifre ya da parmak izi kilidi koymandır.

Ama sana tavsiyem bunları yapmak yerine oturup babanla konuşmandır. Senin bir özel hayatın var, bunu savunman daha doğru olur. Sen haklısın bu durumu da baban ile düzgün ve usturuplu bir şekilde konuşman her zaman en iyisi olacaktır.
Denedim birader babam koyu dindar izmirde yaşıyoruz yazin odamda üstsüz altımda şortla bilgisayar kullanmama kızıyor feci kavga ettik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga babanın mesleği ne harbiden çok merak ettim :D Ayrıca babana durumu anlatmanı şiddetle tavsiye ederim kardeşim. Allah hayırlısını versin hepimize
Fabrika işçisi annnemde çalışıyor şu siralar pek borcumuz yok eve oara giriyor onuda bu tarzz şeylere harcıyorlar bi yazılım gördüm aylık 40 dolar takip yazılımi

harbi gerçek mi bu dediklerin

babana tazminat davası açmana yardım edebiliriz ne dersin
Evet gerçek ,babam sonuçta dava etmek istemem lakin eğer buna yetkim varsa koz olarak kullanabilirim ama şunu unutmayın telefon babamın üzerine kayıtlı

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Denedim birader babam koyu dindar izmirde yaşıyoruz yazin odamda üstsüz altımda şortla bilgisayar kullanmama kızıyor feci kavga ettik

Fabrika işçisi annnemde çalışıyor şu siralar pek borcumuz yok eve oara giriyor onuda bu tarzz şeylere harcıyorlar bi yazılım gördüm aylık 40 dolar takip yazılımi

Evet gerçek ,babam sonuçta dava etmek istemem lakin eğer buna yetkim varsa koz olarak kullanabilirim ama şunu unutmayın telefon babamın üzerine kayıtlı
Dostum üzüldüm senin adına. Konuşmak fayda etmediyse bu durumda kendi önlemlerini almak dışında pek yapabileceğin bir şey kalmıyor. Allah yardımcın olsun.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Yapabileceğin tek şey eğer telefonun android ise farklı bir rom atmak olacaktır. Mevcut dosyalarının hepsini siler yeni bir yazılım kurar. Kısaca win 7 yerine win10 kurmak gibi bir şey. Böylece telefonunun içinde zararlı bir yazılım varsa silinmiş olacaktır.
Hard reset atmayı biliyorum lakin bunu bilmiyorum bilgisayardaki gibi usb ile mj

Guvenilmeyecek biri demekki 🥴
Birader benim kimseye bi zararım yok ki hayır oda beni düşündüğünü söylüyor babamlar Konyalı ama ben İzmir'de doğup büyüdüm onlara Çok ters olan şeyler bana sıradan geliyor

Dostum üzüldüm senin adına. Konuşmak fayda etmediyse bu durumda kendi önlemlerini almak dışında pek yapabileceğin bir şey kalmıyor. Allah yardımcın olsun.
Eyw aga

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Samet Kapucuoğlu
babamlar Konyalı
Konyalılar hep mi değişik olur anlam veremiyorum. Kardeşim resetle telefonu babana resetledim deme. bir şey derse sana bilgim yok dersin. 18 yaşına gelmişsin artık kendi hayatını yaşaman gerek. Ben 15 yaşında başladım kendi hayatımı, baban artık sadece senin doğru veya yanlış kararlarında yanında olması gerek akıl danışman akıl vermen gerek. Böyle boş işlerle seni takip etmesine izin verme.

Konyalılar hep mi değişik olur anlam veremiyorum. Kardeşim resetle telefonu babana resetledim deme. bir şey derse sana bilgim yok dersin. 18 yaşına gelmişsin artık kendi hayatını yaşaman gerek. Ben 15 yaşında başladım kendi hayatımı, baban artık sadece senin doğru veya yanlış kararlarında yanında olması gerek akıl danışman akıl vermen gerek. Böyle boş işlerle seni takip etmesine izin verme.
Konu dışı ama mümkünse seçim zamanı kapıyı kilitle

Golf 4 R32

80+ Silver

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,386
İsim
Hamza Ziya Üstün
Nasıl biri olduğunu bilemem ancak eğer kötü alışkanlıkların varsa, gece eve geç geliyorsan yapması her ne kadar doğru olmasa da beklenebilir. Eğer varsa böyle hareketlerin onları düzeltmeye çalış. Bence burda babanın yapmak istediği senin her şeyini gözetlemek değil seni korumak ama doğru yolu tercih ettiğini söyleyemem.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Bence işler bu noktaya geldiyse ya git telefonunu sıfırla ve bir daha programı kurmasına izin verme. Eğer sıfırlayınca da geçmiyorsa açıp arkadaşlarına babanın yaptığı bu hareketi söyleyip nefret ettiğini de veya git iğrenç şeyler yap telefonda. Baban da olsa herkesin bir sınırı vardır baban olması her şeyi yapabileceğini göstermiyor sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom