Neler Yeni

Babam telefonumu izliyor nasıl engellerim

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Aga babanın mesleği ne harbiden çok merak ettim :D Ayrıca babana durumu anlatmanı şiddetle tavsiye ederim kardeşim. Allah hayırlısını versin hepimize
Benim peder emekli emniyet müdürünü...o bile böyle bir şey yapmadı..istese yediğim yemekten bile haberi olur da özgür bıraktı sağolsun

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
helsinki
Bence troll. Tokatı patlat suratına, özel hayata müdahale etmenin yanlış olduğunu anlasın.

Birde baktım sende bilgisayarin ekran kaydını alan program var mı diye konu açmışsın. Ailecek özel hayata saygı kavramı yok galiba sizde. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammed İslamoğlu
Ortalık öyle bozuk ki, babası da çareyi böyle bir şey uygulamakla bulmuş. Bir kızla konuşuyor olman muhafazakar bir aile için normal bir şey değil. Çünkü dîni değerleri ön planda tutan bir aile, bunun zina olduğunu bilir ve müsaade etmez. Gayrımeşru ilişkiler almış başını giderken babanın da elbet korkuları vardır. Sigara, uyuşturucu, alkol vb. şeylere bulaştığın anda baban buna müdahale ederek seni çok geçmeden kurtaracağını düşünüyordur. Aynı şekilde bir kız ile evlilik dışı cinsel birliktelik yaşama gibi bir hataya düşmenden de korkuyordur baban. Sen burada babanın arkasından konuşanlara fırsat verme. Baban da kendince doğru olanı yapıyor. Kaldı ki gayrimeşru bir birliktelik insanların başına ne tür belalar açıyor her sene çokça görüyoruz. Baban da senin bu durumlara düşmemeni istediği için böyle yapıyordur. Ortalık kötü abicim. Babanı pek de yadırgamıyorum.

oNrCCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Onur çeçen
Telefona istediğin formatı atman bir şeye fayda etmeyecek baban telefonundan bilgi akışını alamadığı zaman anlayacak. Bence buradaki şu babana dava aç bilmem ne yap olaylarını bir kenara bırak ve telefonu bu şekilde kullanmaya bak sonuçta seni düşünüyor biraz babana saygın olsun. Anlıyorum yaşın 18 bi özel hayat var , özel insanlar , özel konuşmalar olacak hayatında ama bunu ne yaparsan yap değiştiremezsin . Ya babandan gizli telefon ve başkasının adına hat alıp kullanacaksın ki en temizi bu ya da razı geleceksin.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Hamza Ziya Üstün
Ortalık öyle bozuk ki, babası da çareyi böyle bir şey uygulamakla bulmuş. Bir kızla konuşuyor olman muhafazakar bir aile için normal bir şey değil. Çünkü dîni değerleri ön planda tutan bir aile, bunun zina olduğunu bilir ve müsaade etmez. Gayrımeşru ilişkiler almış başını giderken babanın da elbet korkuları vardır. Sigara, uyuşturucu, alkol vb. şeylere bulaştığın anda baban buna müdahale ederek seni çok geçmeden kurtaracağını düşünüyordur. Aynı şekilde bir kız ile evlilik dışı cinsel birliktelik yaşama gibi bir hataya düşmenden de korkuyordur baban. Sen burada babanın arkasından konuşanlara fırsat verme. Baban da kendince doğru olanı yapıyor. Kaldı ki gayrimeşru bir birliktelik insanların başına ne tür belalar açıyor her sene çokça görüyoruz. Baban da senin bu durumlara düşmemeni istediği için böyle yapıyordur. Ortalık kötü abicim. Babanı pek de yadırgamıyorum.
Aynen öyle

oNrCCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Onur çeçen
Çok doğru tespit 👍

TİTAN.

80+ Platinum
Denedim birader babam koyu dindar izmirde yaşıyoruz yazin odamda üstsüz altımda şortla bilgisayar kullanmama kızıyor feci kavga ettik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fabrika işçisi annnemde çalışıyor şu siralar pek borcumuz yok eve oara giriyor onuda bu tarzz şeylere harcıyorlar bi yazılım gördüm aylık 40 dolar takip yazılımi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet gerçek ,babam sonuçta dava etmek istemem lakin eğer buna yetkim varsa koz olarak kullanabilirim ama şunu unutmayın telefon babamın üzerine kayıtlı
Kanka resle hiç bir şey bilmiyormuş gibi baban sorarsa baba virüs girdi de
Sonra senden telefonu tekrar istiycek sende şifrelemiş olucaksın ondan sonra aç şu şifreyi diğcek
Sende hayır baba ne gerek var diğcen sonra kavga çıkıcak ve sen kendini haklı çıkartacaksın şu muhafazakar insanlar bazen çok can sıkıyor
Hoş babanda kötülüğünü istemez diye düşünüyorum ama bu biraz fazla gibi

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Samet Kapucuoğlu
Söylediklerinin her ne kadar doğru olsa da katılmıyorum çoğuna. Sonuçta 18 yaşında bu adamın sevgilisi de olur nefsine yenik düşebilir. Yada belki farklı özel muhabbetleri vardır. Dini bütün bir aileden gelen bir evlat zaten zina yapmaktan sakının %90 fakat insan evladı işte belki yapmak isteyecektir. Belki +18 sitelere girecektir, arkadaşlarıyla özel muhabbeti vardır. 18 yaşındasın yani 18 yaşına gelen her birey kendi karakter kişiliğini bozmadan hayatını kendisine göre yaşar. O yüzden söylediklerin evet doğru ama katılmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammed İslamoğlu
Söylediklerinin her ne kadar doğru olsa da katılmıyorum çoğuna. Sonuçta 18 yaşında bu adamın sevgilisi de olur nefsine yenik düşebilir. Yada belki farklı özel muhabbetleri vardır. Dini bütün bir aileden gelen bir evlat zaten zina yapmaktan sakının %90 fakat insan evladı işte belki yapmak isteyecektir. Belki +18 sitelere girecektir, arkadaşlarıyla özel muhabbeti vardır. 18 yaşındasın yani 18 yaşına gelen her birey kendi karakter kişiliğini bozmadan hayatını kendisine göre yaşar. O yüzden söylediklerin evet doğru ama katılmıyorum.
Ben babasının yaptığına "%100 doğru bir davranış" demiyorum. Fakat sen de benim yorumumu değerlendirirken günümüzde ortamın ne kadar bozulduğunu ve bozulan ortamlarda gençlerin ne hallere düştüğünü göz önüne almadan yorum yazmışsın.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Tek mantıklı gelen arkadaşın dediği gibi yeni telefon ve hat almak imkan varsa 4 sayfa konu okudum dava boş geç sıfırlamak boş geç ama New telefon mantıklı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Bence troll. Tokatı patlat suratına, özel hayata müdahale etmenin yanlış olduğunu anlasın.

Birde baktım sende bilgisayarin ekran kaydını alan program var mı diye konu açmışsın. Ailecek özel hayata saygı kavramı yok galiba sizde. :D
Hayır dostum bilgisayar benim kişisel aletim telefonum gibi uygulamaları arastirdim ve babam bilgisayardan kontrol ediyor muhtemelen ben evde yokken giriyor o yüzden istedik ekran kaydı programıni uygulamanın şifresini bulup değiştirsem dolandırıldığını fln sanar bi daha yapmaz

Top Bottom