Hometech IdealTAB9Modeli nedir?
Hometech IdealTAB9
Hocam oraya baktım pc tableti görmüyorBurada var sanırsam.Stock Rom - Hometech Ä°deal Tab 9 Rom
Hometech İdeal Tab 9 Rom Rom indirme linki: (Beklemek ve hız limiti yok.) Kaynakwww.mobilkulup.com
USB sürücüsü, Fastboot sürücüsü gibi şeyleri kurmamış olabilirsiniz. Aygıt yöneticisinden kontrol edinHocam oraya baktım pc tableti görmüyor
hocam nasıl kuruluyorUSB sürücüsü, Fastboot sürücüsü gibi şeyleri kurmamış olabilirsiniz. Aygıt yöneticisinden kontrol edin
Hocam komut yokda kalıyor sıfılama yaptım haala komut yok diyorUSB sürücüsü, Fastboot sürücüsü gibi şeyleri kurmamış olabilirsiniz. Aygıt yöneticisinden kontrol edin
hocam komut yo khatalı olan tableti kim alırUzun zamanlar araştırdım aynı tablete yazılım atabilmek için. Yok. Bildiğin yok. Tabletin donanımları çöp zaten. İçine destekleyen haricinde kursan da tam randıman alamazsın. Ben satmıştım pes edip. Sen de direk sat gitsin bekletmeye değmez.
Monitör olarak kullanmak için bir yazılım vardı Play Store da o çalışıyordu. Bir arkadaş monitör olarak kullanmak için almıştı benden.hocam komut yo khatalı olan tableti kim alır
hocam tablet açılmıyorMonitör olarak kullanmak için bir yazılım vardı Play Store da o çalışıyordu. Bir arkadaş monitör olarak kullanmak için almıştı benden.
Hiç açılmıyor ise yazılım da atamazsın hurdahocam tablet açılmıyor