Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Android Xiaomi Telefonlarda uyguna İmei attırma yardım

bazı telefonlara atılmıyormuş snapdragon attırmıyor sanırım imei
  2. TeknoPiyon

tüm androidlere olmuyormuş bu arada kusura bakmayın belli modeller varmış ve güncellemelerde sıkıntı çıkıyormuş bazı telefonlarda
  3. TeknoPiyon

tüm androidlere kolayca atılabiliyor bildiğim kadarıyla lakin kaçak imei oluyor eski telefonunuzun imeisini falan kullanmanızı tavsiye ederim
  4. TeknoPiyon

Telefonda Ram arttırma nasıl oluyor

marka modelin ne telefonun ayarlar kısmına bellek artırma yaz çıkmazsa yoktur
  5. TeknoPiyon

Whatsapp da neden kaydedilmemiş numaralara belki diyor?

bu sadece web de oluyor ve aşırı sinir bozucu ya
  6. TeknoPiyon

Whatsapp da neden kaydedilmemiş numaralara belki diyor?

kaydetmediğim kişilere bu tag geliyor neden acaba?
  7. TeknoPiyon

imalat yoluyla kaydedilen IMEI nedir

dostum anlatmak istediğimde o telefonun garantisi yok ,.D
  8. TeknoPiyon

orasını bilemem ama telefonu nerden aldıysan git de bu ne lan bu imei ne de ama maalesefki muhtemel 15 gün geçmişştir hiçbir şey diyemezsin :/ imei gidebilir belki
  9. TeknoPiyon

dostum yanlış bilgilendirme yapma telefonun imeisi kaçak :( 1677000568 kaçak imei o kanka baksana bb mobile tuşlu telefon seninki akıllı
  10. TeknoPiyon

Telefonuma gelen bildirimi bilgisayardan görme şansım var mı?

arkadaşlar örneğin pc den bir ödeme yapıyoruz diyelim ve telefon evin alt katında bu kodu öğrenmek içinde aşağı inmemiz gerekiyor herhangi bir uygulama ile pc ve telefon üzerinden bunu görme şansımız var mı
  11. TeknoPiyon

Google sürekli durdulurdu hatasi ??

Bunlari y@ptim telefon kafayi 6edi
  12. TeknoPiyon

Son Kullanıcı Lisans Söleşmesi

Aşağı inerken telefonum coktu ;)
  13. TeknoPiyon

MİUİ Ekran bolme ve optimizasyon

Soyluyorum ekrani yukari kaldir sectigin uygulamaya basili tut ekran bolme de diger uygulamayi sec bitti gitti :) 1622061040 He simdi sen kullanamiyosun ayarlar aramaya ekran bolme yaz aktiflestir bende oyleydi
  14. TeknoPiyon

2. el imei sorun yaratır mı?

eski kullandığın telefonun imeisini yazdırabilirsin bence
  15. TeknoPiyon

xiaomi note 9s android 11

Kankacım 11 gelmediki 9s e nasıl kurucan miui güncelledikçe gelicek o
  16. TeknoPiyon

xiaomi note 9s android 11

Yanlış yere giriyosun çünkü bekle hemen açik li yorum sana Telefon hakkında dan buraya tıkla sonra güncellemeleri kontrol et de sonra çıkan güncelleme yi indir güncelleme indikten sonra kur en geç 10 dk içinde telefon açılır eğer güncellenirken telefonu kapatırsan gg wp olur telefonun
  17. TeknoPiyon

Android "Mahal" ile para kazanma

Mahalin kurucusu connect2me nin kurucusu ozan yerli bilgilere eklersen sevinirim
  18. TeknoPiyon

Android Yerli Clubhouse "Mahal"

Evet abi ses kaydetme izni verelim yaa demi mikrofon izni ister diğerleri bunlar kaydetme istiyor
  19. TeknoPiyon

Telefona bir sey oldu

He 1 ay sonra yap ozaman bir kayıt et dene ama olcağını sanmam sorumluluk kabul etmiyorum bir şey olursa
  20. TeknoPiyon

Telefona bir sey oldu

Ohooo kişiye göre işlem yapılcaksa baxtre de siyasi kişileri pp ye koyanlara ceza uygulasın olmaz mı kamera yazılımı bozuk bu arada güncel yaIlım yüklemeyi dene 1616684228 Ne la kaçırırsa kaçırır 200 dolarlık telefonu vergi ile 5k ya mı alsın adam sende ya
Top Bottom