Neler Yeni

Telefona bir sey oldu

Zırto

80+ Bronze
sana komik gelmiyorsa bakıp geçebilirsin yorum yapma zorunluluğun yok (yaptığım komiklik değil ironi idi zaten)
Konu dışı yorum çok yapıyorsunuz ve moderatorler nedense size bu işlem uygulamiyor her konu açtığımda RTE le dalga geçiliyor konuyla alakalı konusulmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana komik gelmiyorsa bakıp geçebilirsin yorum yapma zorunluluğun yok (yaptığım komiklik değil ironi idi zaten)

hocam telefonu nereden almıştınız?
Babamın 10 yıllık arkadaşı var tel satiyor ondan aldik

BeKo'O

80+ Silver

BeKo'O

80+ Silver
Konu dışı yorum çok yapıyorsunuz ve moderatorler nedense size bu işlem uygulamiyor her konu açtığımda RTE le dalga geçiliyor konuyla alakalı konusulmuyor

hocam soru sordum nereden aldınız diye madem cevap alamayacağım ben gidiyorum o zaman

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

iş para ödemeye gelince vatanseverlik bitiyor.kaçak telefon alınıyor.vergi kaçırılıyor.

BeKo'O

80+ Silver
hocam soru sordum nereden aldınız diye madem cevap alamayacağım ben gidiyorum o zaman
sadece silivri yazısı yazmak için gelseydim hiç yazmazdım ben soru sordum konu ile alakalı ayriyetten ama nafile :/

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
@Vesemir @Mehmet Yılmaz @banxtre konu dışı konuşanlara işlem uygularmisin
Ohooo kişiye göre işlem yapılcaksa baxtre de siyasi kişileri pp ye koyanlara ceza uygulasın olmaz mı kamera yazılımı bozuk bu arada güncel yaIlım yüklemeyi dene

iş para ödemeye gelince vatanseverlik bitiyor.kaçak telefon alınıyor.vergi kaçırılıyor.
Ne la kaçırırsa kaçırır 200 dolarlık telefonu vergi ile 5k ya mı alsın adam sende ya

Zırto

80+ Bronze
Ağa birakicam bu forumu cidden boyle rezalet bir şey görmedim her konu açtığımda RTE ile ilgili konuşuluyor açtığım konu alakalı konusulmuyor

Ohooo kişiye göre işlem yapılcaksa baxtre de siyasi kişileri pp ye koyanlara ceza uygulasın olmaz mı kamera yazılımı bozuk bu arada güncel yaIlım yüklemeyi dene

Ne la kaçırırsa kaçırır 200 dolarlık telefonu vergi ile 5k ya mı alsın adam sende ya
Ben tele kayıt yapmadım 1 ay sonra falan yapilcak kayıtsız tel güncelleme yaparsam sıkıntı yaparmi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Ağa birakicam bu forumu cidden boyle rezalet bir şey görmedim her konu açtığımda RTE ile ilgili konuşuluyor açtığım konu alakalı konusulmuyor

Ben tele kayıt yapmadım 1 ay sonra falan yapilcak kayıtsız tel güncelleme yaparsam sıkıntı yaparmi
He 1 ay sonra yap ozaman bir kayıt et dene ama olcağını sanmam sorumluluk kabul etmiyorum bir şey olursa

hatdog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali
İlgilendiği Kategoriler
Linux Dağıtımları

kayıt ettirdikten sonra(legal olmayan yollarla) güncellersen imei patlar diye biliyorum.

Top Bottom